|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Στο πετσοπ επιμένει ότι φταίει η λάμπα.
------------------------- Οχι. Έχω 8 πολύ μικρά guppy και μια γαριδα. *Ξερό ότι είναι λάθος μου να έχω τόσα guppy στο ενυδρείο αυτό εκ των προτέρων Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris1006 : 31-01-13 στις 18:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
η θερμοκρασία ειναι τραγική...επρεπε να ειναι στους 26....απορώ πως ζουν ακομα οι γαρίδες και τα γκάπυ....
τα λιπάσματα που εριξες ηταν λανθασμένα...τα νιτρικα σου ειναι ψηλα..και πρεπει να κάνεις περισσότερες αλλαγες..τι ταίζεις?ποσο και ποτε?..ποτε κανεις αλλαγες?... φωτισμός ειναι πολυ 11ωρες..εχεις χρονοδιακόπτη>/? |
|
||||
|
||||
![]()
χαμηλωσε αφου δεν εχεις δισκους λοιπον τι θερμοκρασια στους 25-26 σταδιακα 0.5-1 βαθμο την ημερα. η λαμπα δεν νομιζω οτι φταιει για το κερατοφυλο με 4000 κελβιν ετρεχε σφαιρα ,θα σου προτεινα οι μετρησεις σου να γινονται με υγρα τεστ για να εχεις πιο ασφαλη αποτελεσματα οπως λεμε συνεχως τα στικ δεν μπωρουμε να τα εμπιστευωμαστε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ταΐζω με φύλο και από χθες με κατεψυγμένη αρτεμια
2 φορές και 1 φορά αρτεμια και πολύ λίγη ποσότητα για να φτάνει για ολα έχω χρονοδιακόπτη στο πετσοπ μου είχε πει κάθε 2 μήνες γιατί είναι μικρο εγώ το αλλάζω κάθε μηνά περίπου |
|
||||
|
||||
![]()
καθε 2 μηνες αλλαγη ?ωραιος ο δικος σου .ξεκινα αλλαγη καθε εβδομαδα τουλαχιστον .
|
|
||||
|
||||
![]()
κανε την πρωτη 50% ΤΩΡΑ κιολας...με νεράκι στους 27.5βαθμους
|
|
|||
|
|||
![]()
χθες έκανα αλλαγη
|
|
||||
|
||||
![]()
οι συχνές αλλαγες καλο κανουν...αν ειναι σημερινές οι μετρησεις με νιτρικα 25,καλο ειναι να ξανακάνεις αλλη μια....αλλιως βλέπω τις γαρίδες να σε αφηνουν χρόνους...
|
|
|||
|
|||
![]()
οχι. όταν πηγαίνω και τον ρωτάω απορίες που έχω ή τι πρέπει να κανό σε μια τέτοια περίπτωση πχ. και για πράγματα που διαβάζω σε forum έχω διαφωνήσει παρά πολλές φορές μαζί και του το λέω . και μου λέει ότι να μην διαβάζω βλακείες που λένε εδώ.
και εδώ στη πατρα δεν υπάρχουν και πολλά πετσποπ είχα πάει σε έναν άλλο τον ρώταγα αν έχει στικ τεστ και μου λέει όχι και αποτέλεσμα είναι να του το δείξω που το είχε στο ραφή και μου λέει δεν το είδα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ε βέβαια, για τη λάμπα θα σου πάρει κανά 20άρι... Με το να σου πει να ρίξεις την θερμοκρασία κάτω από τους 26 δεν νομίζω να σου ζήταγε χρήματα και αν σου ζήταγε (πράγμα απίθανο βέβαια) δεν νομίζω πως θα του έδινες...
![]() ΥΓ. Το νου σου στα PET SHOPS ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ντοπάρισμα φυτων! | pavlos1988 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 08-11-10 12:09 |
σάπισμα φύλλων | ALKAR | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 28-10-10 21:01 |
Μαύρη άλγη η σάπισμα φυτού? | lospci | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 10-01-09 13:34 |
Σάπισμα HYgrophila | Βίκυ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 13-03-05 13:30 |