|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι ! επίσης πολυ ωραιες συμπεριφορες εχω δεi απο black neon tetras (Hyphessobrycon herbertaxelrodi) στο πάνω μερος του ενυδρειου!!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ. ωραία είναι! οπότε γίνεται ωραίος συνδυασμός στον χώρο. καλά νέον και καρδινάλιοι είναι κλασσικά αλλά και οι ροδόστομοι είναι πολύ ωραία ψαράκια
|
|
||||
|
||||
![]()
μην μπλεξεις νεον με καρδιναλιους παντως δεν αξιζει, οι καρδιναλιοι ειναι απο ολες τις πλευρες καλυτεροι. Οσον αφορα το κοπαδιασμα που λες, η προσωπικη μου εμπειρια ειναι η εξης. Στο δικο μου εχω μεσα 100 καρδιναλιους, και 4 σκαλαρια (εκτος των υπολοιπων) απο οταν μπηκαν τα σκαλαρια, ναι μπορω να πω οτι τα βλεπω λιιιιιιγο πιο συχνα να γινονται μπαλα και να πηγαινουν δεξια αριστερα. ΠΡΙΝ ομως, δεν τοβλεπα σχεδον ΠΟΤΕ. Μονο οταν τα πρωτοεβαλα και ειχαν ακομα πολυ στρεςς τοτε ναι, οταν εστρωσαν ομως, επιαναν το χαμηλο και μεσαιο τμημα, σε ολο το μηκος.
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτό σημαίνει οτι το κοπάδιασμα είναι μια αμυντική τακτική?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το κοπαδιασμα το κανουνε για αμυνα.Αν ειναι μονα τους στο ενυδρειο θα ειναι καπως σκορπια σε μικροτερες ομαδες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβως ετσι!Εμενα τωρα που ειναι καιρο μαζι οι ροδοστομοι με τους δισκους δεν κοπαδιαζουν σχεδον καθολου καθε ενας τον χαβα του!Αλλα στην αρχη καθως ηταν απο τα πρωτα ψαρια στο ενυδρειο ολη την ωρα ηταν κοπαδι και αν το ενυδρειο ειχε και αλλο μηκος θα το γεμιζαν και εκεινο με τις βολτες τους!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη μετα απο καποιο διαστημα και οταν εγκλιματιστουν δεν κοπαδιαζουν και σε μεγαλες ομαδες ψαριων?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποια κοπαδοψαρα? | haf_k | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 08-09-12 19:38 |
κοπαδοψαρα | aquahobby | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 13-01-11 01:38 |