|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικα πολυ καλη δουλεια κοσμημα το ενυδρειο σου.
Ωστε αδερφος ειναι ο stivv, θα τον δω ττην Παρασκευη ,,θα μου δωσει ενα φιλτρο για την Ζωοτεχνια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- φιλε μου,μου αρεσε ο τροπος που σκευτηκες,αλλα ειμαι επιπλποποιος. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Xristos1978 : 31-01-13 στις 11:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε Χρηστο, τελειο....
|
|
||||
|
||||
![]()
Καταπληκτική δουλειά φίλε μου, Μπράβο σου.
Μιας και είσαι επιπλοποιός, μήπως έχεις υπόψη σου ποια ρητίνη μπορείς να βάλεις σε ένα ξύλο για αδιαβροχοποίηση? Αν και δεν υπάρχει λόγος, απλά για μια δικλίδα ασφαλείας το λέω (για το δικό μου). http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=68278 |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Χρήστο χρυσοχέρη!
Καλορίζικο (ας είναι και φυτεμένο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε ....
![]() Διαστασεις-λιτρα,παχος τζαμιου ,κοντρες ,κοστος τζαμιων ,συνολικο.....εχεις να μας λες... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή δουλειά και πολύ όμορφο αποτέλεσμα
![]() Περιμένουμε να το δούμε και ολοκληρωμένο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο ενυδρειο αυτο επαισε πολυ δουλεια πολυ μελετη αλλα το αποτελεσμα ειναι τελειο!Θα γινει φουλ φυτεμενο με κοπαδοψαρα(ροδοστομοι-πικουινοι-καρδιναλιοι) και κανα 2 ζευγαρια ramirezi αν και προσπαθω να του δωσω τους δισκους μου μιας και το νερο μας εδω με λιγο τυρφη ειναι τελειο! Καλη αρχη γειτονα αντε και το Σαββατο μας περιμενει πολυ δουλεια!
|
||||
|
||||
![]()
Αν και το φυτεμένο ήταν σκέτη τρέλα, αυτό που μου την έδινε στα νεύρα ήταν ότι όλες οι πιθανές ψαροσυνθέσεις που μπορούσες να κάνεις ήταν από μικρά σε όγκο ψάρια. Αυτός είναι και ο λόγος που πήγα σε τανγκανίκα. Εσείς απο Αφρική πως τα καταφέρνετε και πάτε σε Αμερική? Δεν σας φαίνεται άδειο το ενυδρείο?? χαχαχαχ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτεμενο χωρις κοπο | petros | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 06-11-12 20:53 |
μετα απο το κραξiμο,το αποτελεσμα! | Xristos1978 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 20-03-12 21:20 |
κατασκευη co2 χωρις κοπο | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 93 | 17-03-11 20:01 |
Οποιος αισθανεται οτι ειναι αρχαριος ας κανει το κοπο να το διαβασει! | Γιώργος Κ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 51 | 06-01-10 22:53 |
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ | mpourmpoulithras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 01-02-08 10:44 |