|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
60λιτρα ειναι και εχω το 2213..
|
|
||||
|
||||
![]()
θεωρώ ότι το 2213 σε καλύπτει από θέμα βιολογίας για 60 λιτρο ενυδρείο (με τι υλικά το έχεις
![]() από θέμα μπουκωμάτων (το φίλτρου) πως πάς; κάθε πότε πέφτει η ροή; |
|
||||
|
||||
![]()
τι υλικα εχεις μεσα φιλε ?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να βαλεις και αυτο http://www.petsupermarket.gr/3093/πρ...-model-20.html θα εχεις λιγοτερη αναταραξη βαζεις το σπρ3υ μπαρ να σπαει στο τζαμι.το ενυδρειο βεβαια ειναι μικρο ποσα ψαρακια εχεις;παντως σαν φιλτρο στο προτεινω οποιο και να παρεις.το βαζεις σε λειτουργια και ξενιαζεις η ακομα καλυτερα πας μια βολτα στο Γιαλισκαρι!!!!!!συνφωνω με τα παραπανω που ειπαν τα παιδια.
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν καταλαβαινει τιποτα....τρεχει κανονικα...μεσα εχω hs aqua pipes.denilit και zeoliet...σφουγκαρια υαλοβαμβακα...το ανοιγο μια φορα τον μηνα για να αλλαξω τον υαλοβαμβακα..απλα εχει πολλα ψαρια μεσα...δεν ξερω ποσα....και το σκευτομαι...
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν λες πολλα περιπου ποσα φιλε μου;;οι σωληνες ειναι καθαροι;δοκιμασε να σηκωσεις λιγο την εξοδο το σωληνα εννοω καμμια φορα το κανουν αυτο τα eheim.
|
|
|||
|
|||
![]()
πανω απο 30...αλλα δεν μπορω να σου πω ποσα...δεν εχω θεμα με ροη...ειναι μια χαρα...τρεχει πανω απο 5 μηνες και ειναι κομπλε....
|
|
||||
|
||||
![]()
αν οι μετρησεις σου ειναι καλες ταιζεις κανονικα τοτε δεν βλεπω το λογο για δευτερο φιλτρο ειδικα αν μεινεις σε αυτα τα ψαρια!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια τι του λετε του παιδιου το 2213 εχει 3 λιτρα καδο λετε να μι μπορει να υποστηριξει ενα 60 ενυδρειο ???
150- 200 λιτρα μπορει να υποστηριξει γεμησετο σιποραχ η αλαφροπετρα καθαρη και βγαλε κανα σφουγκαρι ασε λιγα σφουγκαρια
|
|||
|
|||
![]()
να τα βγαλω τα υπολοιπα υλικα?μονο μακαρονι δλδ και σφουγκαρι?
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε ενα σφουγκαρι κατω κατω μακαρονι και το υαλοβαμβακα πανω πανω για να μαζευει τα ψιλα σωματιδια
βιολογικη δυναμη θες οχι αλλο φιλτρο ![]() ------------------------- hs aqua pipes ειναι κεραμικο ?? το δενιλιτ ειναι καθαρη αλαφροπετρα το ζεολιθο δε νομιζω οτι τον χρειαζεσε
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 30-01-13 στις 15:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δευτερο φιλτρο σε σωληνωσεις(λαστιχα)αλλου,γινεται? | Dimitris77 | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 25-07-12 23:22 |
δευτερο | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 27-06-09 10:47 |
Δευτερο ενυδρειο | Dionysia | Χρυσόψαρα | 7 | 19-01-09 09:30 |
να το και το δευτερο(μικρο) | octania246 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 29-10-07 12:55 |
το δευτερο μου | gleboukas | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 19-09-06 09:36 |