|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά παιδια, μην τρελαινόμαστε. Υπάρχει και η περίπτωση κάποιος να έχει γέννα από γονεις με pedigree και απλώς να μην τη δηλώσει στον ΚΟΕ. Δηλαδή αυτα τα κουτάβια δεν είναι καθαρόαιμα;;;
|
||||
|
||||
![]()
ναι,οπως μπορει και να εχωσε μεσα στη γεννα κι αλλα,που τα αγορασε 30 ευρω απο παπυ μιλς,ολα γινονται...
δεν τρελλανομαστε,εγω απλα ρωτησα πως γνωριζει οτι ειναι 100% καθαροαιμο. επειδη μοιαζει?επειδη το ειπε ο ιδιωτης?πως? εσυ δηλαδη καταλαβαινεις οτι ενας σκυλος ειναι καθαροαιμος,επειδη οι γονεις εχουν πεντιγκρι? εχεις παει σε εκθεσεις να δεις ποσα κρινονται εκτος προτυπου? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() http://www.facebook.com/media/set/?set=a.506312619383208.134393.100000134225400&type =3 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maxmike : 30-01-13 στις 12:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν μου τον χάριζες και απλά ήθελα ένα σκυλάκι, δεν θα ρωτούσα οτιδήποτε |
|
||||
|
||||
![]()
μαρια δεν κατακρινουμε καποιον εδω απλα να λεμε τα πραγματα οπως ειναι,οπως ειπε και καποιος παραπανω το εαν ενα σκυλι ειναι καθαροαιμο η οχι δεν εχει να κανει εαν ο σκυλο σου σε καλυπτει απο κει αρχιζουν και τελιωνουν ολα.αλλα οταν μιλαμε για μια ρατσα πχ χασκι που ειναι μια πολλη δυσκολη ρατσα που εγω πρωσωπικα παρολα τα χρονια εμπειριας μου και ενασχολησεις με σκυλους δυσκολους και οχι ειναι μια απο της ρατσες που δεν θα επαιρνα λογω του οτι εχουν κωλοχαρακτηρα εαν λοιπον ο φιλος εδω που πηρε το χασκι εαν ειναι καθαροαιμο η οχι δεν με νοιαζει τοσο αλλα εαν εχει κληρονομισει χαρακτηρα γνησιου χασκι τοτε λογω απειριας το βλεπω να χαριζετε και στο τελος να καταληγει στον δρομο.ελπιζω μονο να ειμαι λαθος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το μαγαρισατε το θέμα
![]() Καλές οι γενικές πληροφορίες και οι προσωπικές απόψεις αλλα νομίζω πως πρέπει να ανοιχτεί νέο θέμα... Τον τίτλο του, αποφασιστε τον ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
+100
|
|
||||
|
||||
![]()
να στο εξηγησω εγω εμενα ο σκυλος μου ειναι bandog η μαμα καθαροαιμη πρεσσα ο μπαμπας ας πουμε καθαροαιμο κανε κορσο με πεντιγκρυ και τα δυο η γεννα δηλωμενη και ο σκυλος μου εχε πεντιγκρι ειναι γνησιος??
![]() ![]() ![]() Βρε Μιχαλη, μην τα ξαναλέμε! Ο σκύλος σου δε θα έχει pedigree δίοτι προέκυψε από διασταύρωση δύο διαφορετικών φυλών. ------------------------- Παράθεση:
Όμως εγω μιλούσα για ιδιώτες... Ποιος ασχολείται με τα pet shop;
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpoumpoula : 30-01-13 στις 12:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εδω ειναι που κανουν πολλη το λαθος σε πληρωφορω οτι μπορω να βγαλω πεντι εαν ειχα σκοπο το κερδος
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Fake Pedigree που να γράφει τί βρε πονηρέ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω μιλουσα για ...εκτροφεις!! ![]() maxmike,ελεος,τι σημαινει "ειναι κωλοχαρακτηρες τα χασκυ"? απλα ειναι σκυλια εργασιας,τωρα εαν δεν σου κανει η συγκεκριμενη φυλη η οποια εχει συγκεκριμενα χαρακτηριστικα και οχι κωλοχαρακτηρα,απλα παιρνεις αυτη που σε ικανοποιει περισσοτερο,ζωη να χουν ,εχουμε πανω απο 400 φυλες,σε λιγο καιρο μαγειρεψτε μαγειρεψτε,θα μπει και το μπανντογκ μεσα χεχεχεχεχεχεχεχ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενας σωστος εκτροφεας δεν αφηνει αδήλωτη γεννα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ααα,δεν συννενοουμαστε...
καταρχην μιλας για σωστο εκτροφεα?αν μιλας γι αυτο,η συζητηση εχει ηδη κλεισει. αλλα εγω λεω κατι αλλο.. ενας εκτροφεας,δηλωνει μεσα στην γεννα και κουταβια οτι να ναι... για παραδειγμα,γενναει η σκυλα μου 4 και λεω οτι γεννησε 8..οχι? γενναει η σκυλα 8,πεθαινουν 3 στη γεννα,χωνω μεσα 3 ακομη..οχι? γενναει η σκυλα 6,τα 3 ειναι προβληματικα,τα ξεπαστρευω,χωνω μεσα 3.οχι???? ακομη και με ...εποπτη γεννας ! και τωρα χαιρεται ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ασφαλώς και όχι... αλλά είναι ένας μπούσουλας! Τωρα αυτοαναιρείσαι! Διότι παραπάνω δειυκρίνισες πότε ένα κουτάβι είναι καθαροαιμο. Όσο για τις εκθέσεις Ληδα μου.. ναι έχω πάει... από το 1992 και μετά...πολλές φορες αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||||
|
|||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το maltese μου...τα puppy mills κ.α. | debbie | Άλλα ζώα | 22 | 08-05-10 21:30 |