|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ, καλημέρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Και το ψάρεμα απαγορευεται χωρις αδεια..
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω αδεια....
ψαρια δεν εχει.... κλαψ κλαψ στο θεμα τωρα, το μεσογειακο το σκεφτομαι και εγω...και αλαγες τζαμπα απο θαλασσα. φιλε ignatios καλη επιτυχια στο ενυδρειο σου.
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί ποιος σας είπε πως δεν μπορείτε να κάνετε με θαλασσινό νερό και στο τροπικό σας; Απλά θα πρέπει να κατεβάσετε την αλατότητα και βέβαια να προσέχετε από που παίρνετε το νερό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο το ενυδρείο θα το κάνω όπως πρέπει να γίνει. Δεν θα βιαστώ και ας μου πάρει 1 χρόνο. Αλλαγές εγω δεν θα κάνω απο θαλασσινό νερό. Είναι 30κμ μακριά. Απλά θέλω να πάρω το σωστό εξοπλισμό απο την αρχή. Όχι τις ίδιες βλακείες που έκανα με το φυτεμένο μου
|
|
|||
|
|||
![]()
και καλά θα κάνεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια ερώτηση να κα΄νω γιατί εχω θέμα.
με όσους μίλησα για το θαλασσινό, όλοι μου λέγαν για αυτό το κυκοφορητή. http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2362 Καταρχάς στο ενυδρείο μου στο πλάι και από τις 2 πλευρές έχω μόνο 3 εκ. αέρα. (είναι χωνευτό μέσα σε άλλο έπιπλο). Πως μπορώ να τον βάλω? Και εκτός αυτού, γιατί είναι τόσο ακριβό αυτό το μαραφέτι? Τι παραπάνω έχει απο τα άλλα. υπάρχει εναλλακτική λύση? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτόματο σύστημα μέτρησης δοσολογιών και κόστους για λιπάσματα seachem | kingrim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 15-03-16 15:02 |
Υπολογισμός κόστους ρεύματος ενυδρείου (νέες χρεώσεις Δ.Ε.Η.) | exelix | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 08-02-12 04:13 |