|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες στην δισκοπαρεα μας!!!!!
![]() Να σου ζησουν!ελπιζω να χεις ριξει το αναλογω διαβασμα..περιμενουμε φωτο.. (αν δεν κανεις κατι με το 130αρι,στειλε ενα π.μ)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράλληλα έχω ένα σαλόνι...που επειδή δεν έχω ... ![]() Ακόμα στη βεράντα είναι 3 βαρέλια, αντλίες, μία γεννήστρα, Extra Flaps, ανεμιστηράκια, ταίστρες, εσωτερικό φίλτρο, θερμοστάτες, αερόπετρες, χωνιά, χρονοδιακόπτες.........έχω κι άλλα. Με υπομονή πάω ......όχι βιασύνες.......δεν ταίζω ...όχι φως......τα βολεύει σε αυτή τη φάση ότι είναι πολλές ώρες μόνα στο σπίτι ....να ξε-στρεσαριστούν.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
....όλα καλά!
7η μέρα με τα 'πιτσιρίκια'.......μετρήσεις οκ........δίχως 'απώλειες' που ήταν και το ζητούμενο από το Project .......! Τρώνε όλα.......(το σκαλαροζευγάρι αρκετά μαζεμένο ακόμα).......λίγο Peppering σε δύο-τρεις ......και σιγά σιγά αχνοχάνονται και οι μπάρες που δημιουργήθηκαν μετά την μετακόμιση. Ξεκίνησα τις ρουτίνες τους... - 1 φορά φαί τη μέρα, στις 18.30 το απόγευμα, με εναλλαγή 6 διαφορετικών τροφών - 60 λίτρα αλλαγή έτοιμου 30 βαθμών νερού (2 φορές / week) - 6 1/2 ώρες φωτισμός το απόγευμα.... με εκκίνηση στις 17.30. Τα 4 Ancistrus κάνουν μεγάλο σαματά στο ενυδρείο.....και αρχίζει - μου το έχουν αναφέρει ήδη παλαιά μέλη - να με χαλάει. Ελπίζω σύντομα να βρω Rio 180 ή 240 που ψάχνω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=68655 Ακόμα είναι γυμνό από ρίζες - ξύλα (μόνο 2 κι αυτές μικρομεσαίες)......αλλά και από 'φόντο'. Ψάχνομαι και για τα δύο.
|
||||
|
||||
![]()
Φοντο καφε χαρτονι..
Αλλαγη θελεις ποιο πολλα λιτρα.. Φαι 1 φορα την μερα ειναι λιγο για τα μικρα που εχεις!
|
||||
|
||||
![]()
Περιμένουμε φώτο να το δούμε ολοκληρωμένο.
Καλό θα ήταν να μπει ακόμα ένας 300άρης θερμοστάτης. Καλή αρχή κι από μένα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες στον κόσμο των δίσκων και απο μένα.Όπως σου είπε και ο Τρύφωνας (χρόνια του πολλά κιόλας, γιορτάζει σήμερα) είναι λίγο 1 φορά την ημέρα. Κάντες τουλάχιστον δυο αν και τα μικρά σου θέλουν και παραπάνω.
|
|
||||
|
||||
![]()
.....το θέμα φαγητού, κατανοητό.
.....το θέμα θέρμο ....θα το ψάξω μόλις μπουν λίγο σε σειρά όλα. . . . .....για τις αλλαγές, θα ήθελα να καταλάβω καλύτερα. Δύο την εβδομάδα ....είναι 120 λίτρα στα 400 δηλαδή 30% του νερού....και σπασμένο σε 2 δόσεις (που θεωρώ ότι το κάνει πιο υγιές για τα ψάρια). Πιο ποσοστό θεωρείτε ότι είναι το ιδανικό...? Τρύφωνα ....πολλά και καλά χρόνια. Ότι καλύτερο......!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|