|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μενω αφωνος εισαι καλλιτεχνης
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο!!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απιθανο το ενυδρειο πολυ ωραιο!!! ΜΠΡΑΒΟ! Τους cardinal ασε....δεν τους πιανεις με μια αποχη. Εγω τουλαχιστον μονο με 2 πιστευω θα τα καταφερω...και αν. Ισως να δοκιμασεις το βραδυ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μου αρεσε παρα πολυ το ενυδρειο σου.
Πιστευω οτι δεν θα καταφερεις να κρατησεις ολα αυτα τα φυτα. καποια θα τα χασεις.Θα δεις σε κανενα διμηνο ποια στεριωνουν και πρατεις αναλογα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Ναι, το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου αυτό. Μέχρι στιγμής μου πάνε σχεδόν όλα καλά. Έχω δει μεγάλη διαφορά μέσα σε δυο εβδομάδες. 2-3 μου την έκαναν αλλά φοβάμαι πως επειδή όταν το έστηνα έβαλα ταμπλέτες στο χαλίκι ίσως φυτεύτηκαν μετά ακριβώς πάνω από καμιά ταμπλέτα. Μακάρι να πάνε τα περισσότερα καλά. Το πρώτο μου είναι εξάλλου. Όσο ασχολείσαι μαθαίνεις. Καλή είναι η θεωρία αλλά στην πράξη μαθαίνει πολλά περισσότερα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 26-01-13 στις 20:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχουν λογια απλα τελειο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
για τον φωτισμο εγω εκανα το εξης ειναι αν θυμαμε καλα 3 σετ απο 2 λαμπες συνολο 6
το πρωτο σετ ανοιγε μετα απο 30λεπτα ανοιγε το δευτερο σετ και περιπου 4ωρες στο κεντρο της φωτοπεριοδου ανοιγαν ολα τα σετ μαζι και στην δυση το αντιθετο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου φυτεμένο ενυδρείο 72 λιτρων | ΠΕΤΡΟΣ Κ. | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 20-03-12 22:01 |
Το πρώτο μου φυτεμένο | Psaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 07-05-11 21:20 |
panos_auk-Tο πρώτο μου ενυδρείο (κοινωνικό-φυτεμένο) | panos_auk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-04-11 22:19 |
Το πρώτο μου φυτεμένο | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 08-12-10 13:10 |
Κοινωνικό φυτεμένο 60 Λίτρα..αυτό είναι το ενυδρείο μας! | etomis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 23-10-08 09:28 |