|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μακαρι να ηταν ετσι και το δικο μου πρωτο ενυδρειο
![]() Συμφωνω με τον Στελιο στα υβριδικα, αριθμους κλπ. Τα κουλι δεν ειναι κοπαδοψαρα, με την εννοια οτι θα τα δεις να κοπαδιαζουν. Απλα οταν βγαινει το ενα, δινει θαρρος και στα αλλα και ετσι τα βλεπεις να κυκλοφορουν στο ενυδρειο πιο συχνα. Αυτο γινεται αν υπαρχουν τουλαχιστον 5-6, αναλογα και το ενυδρειο.
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ !
delta66 το http://www.seriouslyfish.com/species/pangio-semicincta/ λέει (αν το κατάλαβα καλά με τα λίγα αγγλικά που ξέρω ) ότι θέλει τουλάχιστον 5-6 άτομα γι'αυτο χρησιμοποίησα τον όρο κοπαδόψαρο. Αν θυμάσε παλιότερα μιλούσαμε για τον τρόπο μείωσης ροής στο φίλτρο,τελικά βρήκα ενα καλύτερο (κατα τη γνώμη μου ) τρόπο για να το καταφέρω.Όπως βλέπεις στην πρώτη φώτο φαίνεται ενα μπλε σφουγγάρι μέσα στο οποίο εχω περάσει το spraybar.Μπορεί αισθητικά να μην είναι και τόσο καλό αλλά έχω ελάχιστη ροή. Α και έβαλα και το μαύρο φόντο που μου είχες πει και μου αρέσει ! |
|
||||
|
||||
![]()
Χρειαζεται καμια καλυτερη φωτο ή βιντεο για να φανει η λειτουργεια του σφουγγαριου.
Βλεπεις τωρα εσυ, μεσα στο χρονο πως θα παει (αν βουλωνει ευκολα κλπ) και αναφερεις τις παρατηρησεις σου και για τους αλλους ![]() Ναι, με το μαυρο φοντο ξεχωριζουν πιο καλα τα φυτα τα ψαρια κλπ. Σε γεματο παντα ενυδρειο απο "διακοσμηση". Σε αδεια ενυδρεια δεν παει και τοσο.
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα !!!!μετα απο μια μικρή αποχη απο το φόρουμ είνια καιρός πιστεύω για ενα update.
Τα φυτά φούντωσαν αρκετά και οι γαρίδες που μου έδωσε ο ο κύριος Σπύρος (delta66) γεννάνε με τρελούς ρυθμους !!!! Με την ψαροσύνθεση τελικά ίσως παρασύρθηκα και το παράκανα λίγο τωρα υπάρχουν μέσα: 22 neon tetra(απο 30 που ήταν γιατι τα 8 τα έδώσα σε ενα φιλο μου) ,5 αρλεκίνοι ,4 Black neon tetra(δώρο απο τον αδερφό μου δεν ήθελα να τον στεναχωρήσω αλλά λογικα τελος του μήνα θα τα δώσω) ,2 SAE ,2 Borneo Sucker, 2 Kuhli loach, 1 ancistrus sp3 Ελπίζω να σας αρέσει και περιμένω τις προτασεις σας για να βελτιώσω την ψαροσυνθεσή μου......... |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο εγινε! Αληθεια πως και δεν εχεις λιγη moss για τις γαριδες σου?
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφο αποτελεσμα. μπραβο για την προσπαθεια που εκανες και το εφτιαξες μονος σου!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
πάρα πολύ όμορφο!! μπράβο!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου... | iliasb | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 16-01-09 12:55 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | krom | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 15-01-09 13:21 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | Θοδωρής Κατερίνα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-12-08 20:45 |
Το πρώτο μου ενυδρείο!!!!!!! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 29-12-08 19:07 |
Πρώτο ενυδρείο | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 56 | 03-07-08 09:46 |