|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά μετά από αναμονή 2 μηνών το ενυδρείο έγινε όπως σχεδόν το ήθελα !!!
Από ψαροσύνθεση εχω :30 νέον τετρα , 5 Trigonostigma heteromorpha ,2 Kuhli loach ,1 ancistrus sp3. Από ασπόνδυλα, γαρίδες : 2 Caridina multidentata ''Amano'' , 2 Red cherry κατά πασά πιθανότητα ''Fire Red Grade'', 2 Green dwarf shrimp (ελπίζω να ''πρασινίσουν'' κι'άλλο ) 4 Red cherry ''Cherry Grade'', σαλιγκάρια 2 Anentome helena και αρκετα Physa fontinalis. Ελπίζω να μην παρασύρθηκα και έβαλα πολλά ζωντανά μέσα. Ο υβριδισμός στις γαρίδες δεν με απασχολεί στην παρούσα φάση εκτός και αν δεν πρεπει να γινετε για άλλους λόγους εκτός απο αισθητικούς. Φώτο δεν μπορώ να βγάλω καλες απο το κινητό μου , σε λιγες μέρες λογικά θα καταφέρω να ανεβάσω.... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου... | iliasb | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 16-01-09 12:55 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | krom | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 15-01-09 13:21 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | Θοδωρής Κατερίνα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-12-08 20:45 |
Το πρώτο μου ενυδρείο!!!!!!! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 29-12-08 19:07 |
Πρώτο ενυδρείο | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 56 | 03-07-08 09:46 |