|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις malaisian σε ενυδρειο με αμμο και εισαι ευχαριστημενος?
εμενα σαν σκατα φαινονται στην ασπρη αμμο και εχω αγανακτιση... ψαχνω τα helena να τα ρημαξουν τα παλιοσαλιγκαρα σκετη γαγγραινα ειναι...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στο κάτω Κάτω υπάρχουν και οι παγίδες !! βάζεις 1 τον μήνα και αμέσως μειώνετε ο πληθυσμός τους σε κανονικά πλέσια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω και εγώ λευκή άμμο με μπόλικα Malaysian απλά πιστεύω πως είναι από ποια οπτική βλέπει ο καθένας το θέμα γιατί εμένα μ'αρέσει καθώς ζωντανεύουν ακόμη παραπάνω το ενυδρείο (όποτε βγαίνουν στην επιφάνεια). Επίσης έχω και 1 μηλοσαλίγκαρο το οποίο δημιουργεί 3 φορές (ίσως και παραπάνω) περισσότερα "απόβλητα" από όλα μαζί τα Malaysian... Πάντως όλα είναι στο τι ζητάει ο καθένας. Αν θέλεις να τα μειώσεις μπορείς εύκολα να ρίξεις ένα βρασμένο καρότο και θα μαζέψεις αρκετά τα οποία τα δίνεις σε άλλον φίλο που ίσως τα θέλει...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι θέμα οπτικής και γούστου.
![]() Εμένα μου φαίνεται ότι δίνουν άλλη χάρη στο ενυδρείο, ιδίως τα Μαλαίσιαν με το ιδιαίτερο σχήμα τους. Συν τον αερισμό του βυθού. Συν το καθάρισμα. Αφαίρεσα και το wave pump που είχα βάλει για να σπρώχνει τις βρωμιές προς το φίλτρο. Και να σκεφτείς ότι έχω και πολλά ραμ. |
|
||||
|
||||
![]()
στα αλλα δυο ενυδρεια που εχω με χαλικη δεν με ενοχλουν καθολου τα σαλιγγαρια
ισα ισα ειναι και ενδιαφερον αλλα στην αμμο ρε παιδια δεν τα μπορω καθολου να τα βλεπω, νομιζω ειναι βρομικος ο βυθος.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Guppies μαζί με γαρίδες ή σαλιγκάρια; | silve992 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 23-10-12 21:22 |
Γαρίδες -Σαλιγκάρια | aggelospap | Γαρίδες | 10 | 24-04-10 12:21 |
γαρίδες vs σαλιγκάρια | sailim | Γαρίδες | 15 | 06-03-10 12:19 |