|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε καμιά 15αρια μέρες λέω να κλαδεψω. Δεν θα το κάνω άμεσα, κυρίως λόγω του μονομάχου ο οποίος είναι "νέος" κάτοικος στο ενυδρείο...και ίσως στρεσαριστεί
Οι γεννήσεις πάντως καλά κρατούν! Πριν λίγο είδα στο χαλίκι, 5 μικρά helena! ![]() Σε λίγο καιρό με βλέπω να βάζω αγγελία για να αγοράσω λαθρεπιβάτες! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικα δεν παιζει να εχω δει τετοιο ενυδρειο ξανα στη ζωη μου.... χωρις λογια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει γινει πολυ ωραια η ζουγκλιτσα σου!
![]() Και τα cpds πολυ ωραια ψαρακια ε? Προσφατα εβαλα μια ομαδα και θα την αυξησω αρκετα μεσα στην εβδομαδα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα cpds έχουν απίστευτα χρώματα. Είναι λίγο δειλά ψαράκια...αν και απο την ημέρα που τα κυνήγησε ο μονομάχος, την είδαν αλλιώς και άρχισαν να κυκλοφορούν!!!! Πλέον όταν τον βλέπουν να ανεβαίνει στην επιφάνεια, καταλαβαίνουν ότι ξεκινάει ταισμα κι αρχίζουν κι αυτά τις βόλτες!!! Ποσά έβαλες;
|
||||
|
||||
![]()
Εχω 4 και θα βαλω αλλα 10 σε 60αρι. Ειναι μονα τους και μονο ντροπαλα δεν ειναι. Δεν κρυβονται ποτε στα φυτα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως είναι ωραία ψαράκια. Οτι πρέπει για 60λιτρο
|
||||
|
||||
![]()
θα θελα και εγω ενα τετοιο σπιτι μου
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το ενυδρειο!!τελειο!!αυτα τα ψαρακια που εβαλες τα Galaxy Rasbora ταιριαζουν με τα guppies κ τα platies?εαν ναι σκεφτομαι να βαλω κ εγω!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.seriouslyfish.com/species...-margaritatus/ http://www.seriouslyfish.com/species...ia-reticulata/ http://www.seriouslyfish.com/species...rus-maculatus/
|
||||
|
||||
![]()
απο οτι βλεπουν ταιριαζουν αλλα μπορουν να συμβιωσουν μαζι?επισης ποσα αρσενικα και θηλυκα ειναι καλο να μπουν μαζι απο τα Danio?ευχαριστω!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αν θες διάβασε το παρακάτω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=64655 (πχ ποστ 6 ![]() Εγώ τα cpd τα έχω μαζί με μονομάχο και red cherries. Χρηση τύρφης και πριν λίγες μέρες προσθήκη φύλλων catappa. pH μετράω στο 7.2
|
||||
|
||||
![]()
Ερώτηση : Στο 60λιτρο, έχω το εσωτερικό "Eheim Biopower 160" και η διάταξη των υλικών είναι αυτή που φαίνεται στη φωτογραφία.
Χρειάζεται να μειώσω το σφουγγάρι και να συμπλήρωσω βιολογικό υλικό ή να το αλλάξω με κάποιο άλλο σφουγγαρι και να συμπληρώσω βιολογικό υλικό (έχω substrat & siporax) ή με καλύπτει όπως είναι? Να θυμίσω πως το ενυδρείο έχει και 2ο εσωτερικό : "Resum Magi 380l/h" (με mini siporax) και πως έχει έναν μονομάχο, 7 cpd, ένα apple snail, ένα neretina natalensis, μερικά anentome helena και μερικές 10άδες red cherries Από τον Σεπέμβρη που προστέθηκε το συγκεκριμένο φίλτρο, δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα στο ενυδρειο...αλλά με "τρώει" μήπως πρέπει να αυξήσω το βιολογικό υλικό... ![]() Κάθε άποψη....σεβαστή ![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρωτη προσπαθεια,τα φωτα σας!!!! | Dimitris77 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 49 | 28-06-13 20:14 |
60αρη Μια πρωτη προσπαθεια! | Antopets | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 15-03-13 15:51 |
πρωτη προσπαθεια φυτεμενου | panoss77 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 43 | 16-12-12 17:14 |
Πρωτη προσπαθεια 200lt!! | dimitrisemm | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 15-10-10 11:29 |
η πρωτη προσπαθεια ε ενυδρειο | lio2006 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 16-12-09 18:13 |