|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καμμιά "μαγκιά" κανείς ξέρει ώστε να κάνουμε αλλαγές νερού, χωρίς να χρειαστεί να ρουφάμε νερό από το λάστιχο?
Eγώ, επειδή το ενυδρείο μου βρίσκεται σε ένα πάσο κοντά στην κουζίνα, στις αλλαγές νερού, το νερό που αδειάζω με το λάστιχο, το ρίχνω απ' ευθείας στον νεροχύτη ( στον οποίο βέβαια την στιγμη εκείνη δεν υπάρχει τίποτα άλλο ). Στο τέλος βέβαια μόλις μαζέψω το λάστιχο ρίχνω στον νεροχύτη άφθονο βραστό νερό και ξεπλένω στο τέλος με υγρο σαπούνι και βραστό νερό ξανά. Νομίζετε πως χρειάζετε να κάνω κάτι παραπάνω? Βασικά ρωτάω επειδή έχω και ένα παιδάκι και θέλω να μηδενίσω τις πιθανότητες να μου πάθει κάτι από το ενυδρείο. ( Το βασικό βάβαια είναι ότι δεν "ανακατεύεται" καθόλου με την διαδικασία καθαρισμού του ενυδρείου ). |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον του συλλόγου . | ΣΤΑΜΑΤΗΣ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 80 | 18-03-13 13:18 |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |