|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σπυρο αυτα δεν αυξανονται?δλδη μην παρω αυτα και αρχισουνε να γεννοβολανε?χαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ αργα αναπαραγωνται.
Αντε δλδ να σου διπλασιαστουν τα 10, σε 2-3 μηνες. Τα δινεις σε αγγελια Ασε που τα πουλανε στα μαγαζια 3 ευρω το ενα.
|
|||
|
|||
![]()
Σκέψου όμως ότι και αυτά βρίσκουν και τρώνε γι αυτό αναπαράγονται. Αν δεν είχαν φαΐ, δε θα γεννούσαν!!! οπότε αν θες να τα μειώσεις με φυσικό τρόπο, θα σου έλεγα να μην αφήνεις τροφή (τρώνε άλγη, υπολείματα τροφής και νεκρά ψάρια σαλιγκάρια). Δεν είναι κακό να υπάρχουν μέσα στο ενυδρείο, αλλά ίσως επιρρεάσει την ποιότητα του νερού σου. Δηλαδή, εμένα τώρα που έχω πολλά μέσα στο ενυδρείο, έχουν αρχίσει να μου ρίχνουν το πεχά, και τις σκληρότητες... Ανά πάσα στιγμή πάντως, άμα το καθαρίζω πολύ περισσότερο από το καθόλου αυτή τη στιγμή, θα μειωθεί ο πληθυσμός τους όπως έγινε ξανά στο παρελθόν μου.
|
||||
|
||||
![]()
Αλγες δεν τρωνε, Μονο πρωτεινη.
ΥΓ ξεχασα να πω οτι οταν εξαφανιστουν οι λαθρεπιβατες θα πρεπει ή να τα δωσεις (ή να δωσεις μερικα αναλογως ποσα θελεις) ή να τα ταιζεις πρωτεινουχες τροφες για να επιζησουν.
|
||||
|
||||
![]()
Οι λαθρεπιβατες τι τρώνε;
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω μιλαγαμε για τα helena που προτεινα να βαλει και ρωτησε ο georot για το ρυθμο αναπαραγωγης τους.
|
||||
|
||||
![]()
γενικα αν δεν εχεις καποιο που σου κανει κακο καλο ειναι να τα δεχτεις ειναι κομματι του συστηματος σου και κανουν και αυτα καποια δουλεια (αερισμος υποστρωμματος)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι σωστά, απλά ρωτάω αν οι λαθρεπιβάτες βοηθούν κάπου. Οι απόψεις είναι διάφορες με το να υπερισχύουν αυτές του ότι καλό είναι να μην υπάρχουν. Εσύ τι λες;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλγη και λαθρεπιβατες σαλιγκαρια? | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 11-03-12 13:06 |
σαλιγκαρια λαθρεπιβατες | Χρηστος Ζ. | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 15-02-12 15:45 |
Νεοι λαθρεπιβατες | panoscorfu | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 06-01-09 22:43 |
ερωτηση για τον βυθο μου | chris.mos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 29-02-08 04:01 |