|
|
||||
|
||||
![]()
νομίζω έκανα
έβγαλα περίπου 60-80% νερό για να αλλάξω την διακόσμηση (να βγαλω πλαστικά και να βαλω ρίζες, πετρες, φυτά) και μετά γέμισα με νερό βρύσης και μόλις τελείωσα έβαλα το αντιχλώριο αλλά η θερμοκρασία ήταν σταθερή .... |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι μαλλον...μεχρι να βαλεις το αντιχλωριο μαλλον εγινε η δουλεια. Λογο ογκου νερου. Αλλα αφου μετρας νο2 δεν πεθαναν ολα απλα μεγαλο μερος. Κανε μια μετρηση σε αμμωνια νο2 και νο3 παλι και δες τι θα βγαλεις. Νο3 θα βγαλει αφου τεεχει το ενυδρειο, νο2 αφου εβγαλε θα ξαναβγαλει, αμμωνια να δουμε. Αν μετρησεις και αμμωνια θα ηταν καλο να βρεις μπολι γρηγορα. Τι ψαρια εχεις μεσα;
|
|
||||
|
||||
![]()
μέτρησα πρίν λίγο !! όλα στο 0 !!
τι γίνεται ρε παιδί μου ?? to NO3 δεν είναι όμως αξιόπιστο, αυτό της σερρα έχω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶σπρο χνούδι σε kiss | Emi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 14-12-12 21:40 |
Σκαλάρι - Χνούδι στο μάτι | OlgaM | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 22-05-12 14:44 |
Λευκό χνούδι σε μοπάνι | morfeas2002 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 18-05-11 12:27 |
Μολυ,λευκό χνούδι????? | vassilis23 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 31-03-07 08:27 |
Γριζοάσπρο διάφανο χνούδι | oscar | Δίσκοι | 2 | 05-05-05 09:05 |