|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Ένας επίσης ωραίος συνδυασμός θα ήταν πχ. L.caeruleus+Ps. demasoni ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς μας ήρθες ξανά με ένα πολύ όμορφο ενυδρείο και απ ότι βλέπω στις φώτο πολύ προσεγμένη δουλειά.. βέβαια στρατηγός είναι αυτός αν ήθελες ας το έκανες κι αλλιώς
![]() Παράθεση:
![]() και δε λες όλη την αλήθεια! τα σνόμπαρες στην αρχή και αφού τα πήρε η κουνιάδα μου μετά τα ήθελες κι εσύ.. ζουλιάρη ![]() Πάντως κι εγώ θα πρότεινα το συνδυασμό που αναφέρει ο Νίκος. απίστευτος συνδυασμός χρωμάτων κίνησης και ομορφιάς(αφού ξεθαρρέψουν γιατί τους πρώτους μήνες βλέπεις μόνο βράχους ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πριν απο λίγο αφού αξιώθηκα επιτέλους να βάλω το ph-μετρο, έβαλα και 2 χρυσόψαρα μέσα για το στρώσιμο. Διαπίστωσα ότι η ροή μέσα στο ενυδρείο είναι πάρα πολύ μεγάλη και όταν τα χρυσόψαρα αφήνονταν λίγο ελεύθερα τα επερνε το ρεύμα και τα πήγενε στην άλλη άκρη του ενυδρείου σε χρόνο ρεκόρ. Μήπως η αντλία είναι περιττή? Μήπως το κάνω πλυντήριο το ενυδρείο αν την βάλω? Η φίλτρανση αυτή τη στιγμή είναι ενα eheim 2078 στα 1850 l/h
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τα χρυσόψαρα διαφωνώ
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13656 Για τη ροή αν αρκεί θα το δεις στη συνέχεια (στα 330 λίτρα έχω ένα eheim 2080+1 Fluval Fx5 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοριζικο το νεο σου ενυδρειο
Μου αρεσει πολυ το στησιμο της πετρας.Μα παρα πολυ.Βαλε μια ομαδα τροφεους μεσα και θα το καταευχαριστηθεις. Βγαλε τα χρυσοψαρα απο μεσα και στρωστο απο την αρχη η βρες μπολι. Σου ευχομαι καλη συνεχεια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για ψαροσύνθεση | atthess | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 24-01-13 21:54 |
Βοήθεια για ψαροσύνθεση... | Belafode | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 10-03-11 16:43 |
Τελικά κατέληξα αλλά θέλω να το συζητήσουμε!! | Savou | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 03-11-10 17:55 |
Θέλω βοήθεια απο τους ειδικούς.. | yannis L | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 23-04-09 19:43 |
Θέλω βοήθεια, για BETTA SPLENDENS | michalis | Bettas | 16 | 17-01-04 16:46 |