|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Eκτος αν εννοεις, οτι καταφερες τελικα να φτασεις τα 400.
Τοτε, μπραβο, κι εις ανωτερα. Κοιτα και το 2ο μερος του ποστ μου (...αν εχεις και καλη φιλτρανση), και εχεις πολλες επιλογες. Εγω παντως δεν θα μπερδευα Ηπειρους (Αγγελοψαρα - Ν Αμερικη, Αρλεκινοι - Ασια), για να ειναι λιγο πιο βιοτοπικο το ενυδρειο. Ακομα και τα φυτα (αυτα τα λιγα που θα εβαζα) θα προσεχα να ειναι απο την ιδια περιοχη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φυτα εκτος απο 6 - 7 μεγαλες βαλισνεριες σκεφτομαι να βαλω μονο επιφανειας . Ευχαριστω Πετρος |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα
Τα ψαρια μπηκαν πριν μια εβδομαδα.Σκαλαρια 3 και 20 αρλεκινοι Εχθες μπηκε το φοντο και τα φυτα . Οι ριζες θα μπουν αριστερα απο πανω προς τα κατω , σαν να ειναι το τελειωμα δεντρου και μερικες ακομη βαλισνεριες Περιμενω παρατηρησεις Ευχαριστω Πετρος |
|
||||
|
||||
![]()
Περουβιανα ειναι τα αγγελοψαρα?
Αρλεκινους γιατι? Προχειρο ειναι το φοντο? Χαρτι ειναι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
απο αισθητικής άποψης "σκίζει" !!! σαν λαδομπογιά φαίνεται. δεν ξέρω αν είναι η φωτογραφία ή έτσι το βλέπεις κι απο κοντά, πάντως είναι όμορφο, να το χαίρεσαι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρλεκινοι??? | afpa0c | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 31-05-11 16:20 |
Αρλεκινοι με τι;;; | dimitrisemm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 05-10-10 23:21 |
Aρλεκινοι. | Gojoy | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 07-04-09 20:20 |