|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια,να σας ρωτησω κατι..μου ηρθε μια ιδεα,αν την βρισκετε μπιπ,κανενα προβλημα...
επειδη εγω δεν γνωριζω παρα μονο 2-3 μελη,και πιστευω πως και για αλλους θα ισχυει το ιδιο πανω κατω,μηπως θελετε να φτιαξουμε τιποτα καρτελακια με το νικ που εχουμε εδω στο φορουμ και απο κατω το ονομα μας,ωστε να "γνωριζομαστε" αμεσως και να θυμομαστε ποιος ειναι ποιος? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι κακη ιδεα...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
αααα,αν ειναι αμερικλανια,το παιρνω πισω,δεν το ξερα...μπρρρρ
![]() ![]() (τι κανουν δηλαδη αυτοι?) αν θελετε ομως να το κανουμε,καποιος πρεπει να προσφερθει να τα φτιαξει σε ενα προγραμματακι και να τα τυπωσει(απλο ειναι για καποιον που ξερει..εγω δεν εχω ιδεα απο αυτα,απλα το ειχαμε παντα σε αλλες συναντησεις πιτας και μας βολευε ) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω εαν ειναι ευκολο να το τυπωσεις σε αυτοκολλητο,θα ηταν και καλυτερο,εμεις παντως τα φτιαχναμε μεσα σε πλαστικο διαφανο καρτελακι που ειχε πανω παραμανακι η κλιψακι...
δεν ξερω,σκεψου το κι εσυ καλυτερα... εγω εχω αλλα θεματα να σκεφτω (μαμα μου! ![]() α,το δωρο της πιτας ειναι ετοιμο, αυριο θα το δω! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εμενα δεν μου αρεσει. αν θελει καποιος αλλος, ευπροσδεκτος ειναι....
το κοπη τη πιτα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοπη Πιτας 2012 | tsilojohn | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 107 | 04-04-12 00:56 |
Εκδρομη -ΚΒΕ- στην Αθηνα για την κοπη της πιτας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 09-03-07 09:30 |
Κοπη πιτας του ΠΣΦΕ στη Θεσσαλονικη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 11-01-07 10:50 |