|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
28+ είναι η σωστή θερμοκρασία για τους δίσκους απ οσο γνωρίζω... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η θερμοκρασια δε θα ειναι καθολου προβλημα ακομα κι αν για θεραπειες κτλ χρειαστει να αυξηθει πανω απο 30.
Το βασικο προβλημα ειναι οτι οι δισκοι θελουν 60- 70 cm ελαχιστο βαθος ενυδρειου, και ο μονομαχος θα τα παιξει για να παιρνει ανασες. Σωστες διαστασεις για μονομαχοενυδρειο πιστευω ειναι ενα μηκος πανω απο 60cm, πλατος πανω απο 40 και βαθος στηλης νερου το πολυ 15-20cm (ισως εκτιμησει και λιγοτερο ) οποτε υπαρχει ασυμβατοτητα
|
||||
|
||||
![]()
Απο τα λιγα ψαρια οι μονομαχοι, που ειναι συμβατα με τις υψηλες θερμοκρασιες των δισκων.
Tο θεμα ειναι μην αποφασισει κανενας δισκος να τον "περιποιηθει".
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι ενα θεμα που με απασχολει και εμενα αλλα οχι για δισκους αλλα για καρδιναλιους. Πολυ θα ηθελα να εχω εναν μονομαχο μεσα. Καποια στιγμη ισως το επιχειρησω. Το να πιασουν οι καρδιναλιοι τον μονομαχο θαναι ευκολο αλλα δεν νομιζω να γινει, μαλλον το αντιθετο παιζει αλλα σιγα μην πιασει ο μονομαχος καρδιναλιο. Με το θεμα ροη πιστευω ειδικα στα δισκοενυδρεια δεν τιθεται θεμα καθως ειναι χαμηλα και εκει ε;
------------------------- Ειδικα την ουρα του μονομαχου φοβαμαι. Λιγο να τους κουνηθει και θαχουμε θυματα νομιζω :/ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 16-01-13 στις 00:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον επειδη ειχα γκρινια απο την γυναικα για το κυβακι που ειχα τον μονομαχο μου αποφασισα να τον ριξω μεσα στο 1000αρι!Εχει υψος νερου 75 και ειναι 190 μακρος!Εχω παθει πλακα με την συμπεριφορα του κινητε σε ολο το μηκος του ενυδρειου ψαχνει στον βυθο για την γαριδες που τις ςντοπισε αμεσως μολις μπηκε και πραγματικα εχω τρελαθει μαζι του!Ειναι υπερκινητικος αδιαφορος για τα αλλα ψαρια οπως και οι δισκοι αδιαφοροι για αυτον!Εβγαλα και ενα κοματι σφουγγαρι απο το πρωτο διαμερισμα του φιλτρου και οποτε θελει να αραξει μπαινει εκει μεσα και χαλαρωνει το ανακαληψε αμεσως καθως μολις δει το χερι μου πανω απο το ενυδρειο ερχετε εκει!Δεν εχει αφησει σπιθαμη στο ενυδρειο ανεξερευνητη!Στο ταισμα δε ορμαει πρωτος για να φαει αναμεσα στους δισκους!Εχω τρελαθει μαζι του κανονικα!
|
||||
|
||||
![]()
αν εχει ρηχες περιοχες να ξεκουραζεται τοτε μια χαρα, καλως ηρθες στο κλαμπ κι εσυ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τον εχω αρκετο καιρο!2 ειχω τους ειχα σωσει απο μια κοπελα που τους ειχε μεσα σε κυπελακια για συλλογη ουρων!Οχι απλα ειμαι στο κλαμπ αλλα αν ποτε χαλασω το χιλιαρι θα κανω στοβ ιδιο τοιχο 3 2μετρα κοντα και στενα και θα βαλω μονο betta μεσα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτα ειναι ![]() (γιατι στενα? μονο κοντα αρκει)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο δισκοενυδρειο... | savvas27 | Δίσκοι | 11 | 22-06-11 02:39 |
Το δισκοενυδρειο μου | alex_mar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-12-10 13:43 |
ΝΕΟ ΔΙΣΚΟΕΝΥΔΡΕΙΟ | touak1982 | Δίσκοι | 2 | 27-07-10 08:44 |
Δισκοενυδρειο | Krisos | Δίσκοι | 59 | 01-05-09 03:28 |