|
|
||||
|
||||
![]()
Μια γυναικα ηταν παντως.Αποκλειεται να μη καταλαβα καλα γιατι ημασταν 3 ατομα μεσα κ ακουγαμε τι ελεγε..
|
|
||||
|
||||
![]()
Το φιλτρο ναι με νερο βρυσης το πλυνα..Βασικα ολα με νερο βρυσης τα εχω πλυνει
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια παρενθεση.Στο πετ σοπ μου ειπαν να βγαλω το ψαρι απο το ενυδρειο,πηρα μια γυαλα κ εβαλα μεσα το οξυγονο του και το θερμοστατη.
Το ενυδρειο ειχε μεσα βρωμικο νερο,βοτσαλα,φυτα.Ετσι οπως ηταν μου ειπαν να βαλω 2 κιλα μαγειρικο αλατι.Την επομενη αν δεν ηταν θωλο,το αδειαζα το καθαρισα καλα μεσα και αφου το ξαναγεμιζα να εριχνα τα 2 φαρμακα που εγραψα.Και σε 24 ωρες να βαλω παλι το ψαρι.Αλλα να προσεξω να μην ερθει καθολου σε επαφη το παλιο νερο με το καινουριο.. ------------------------- Κερατσινι μενω! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αιμιλία : 13-01-13 στις 19:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αρα για απολυμανση το ειπε και μετα να αλλαξεις νερο μονο που επλυνες τα φιλτρα με νερο βρυσης οκ δεν ηξερες και καταστρεψες τη βιολογια λοιπον σου στελνω για μπολι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ααα ρε στελιο μπραβο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο!
|
||||
|
||||
![]()
τεσπα... απ ολο αυτο τον παραλογισμο η πιο ηλιθια απορια που μου καρφωθηκε ειναι...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΗΜΙΑΓΡΙΑ?
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν του ειπε για απολυμανση, μονο αλατι, εκανε λαθος.
Θελει και δυο κιλα πιπερι κοκκινο.
|
||||
|
||||
![]()
μου κανει εντυπωσει γιατι ο συγκεκριμενος ειναι απο τα πρωτα ενυδρειακα μαγαζια που υπηρχαν και πολυ γνωστης στο αντικειμενο αν και δεν παω τελευταια γιατι η κορη οντως λεει καποιες μα@@@@ες
![]() ------------------------- μπολι επειγωντος περιοχη?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 13-01-13 στις 19:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θολωμένο νερό | zazel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 28-06-11 14:04 |
Α/Ο νερό | kospets | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 05-09-09 21:30 |
Νερό Θεσσαλονίκης | aquaman | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 03-08-09 18:36 |
Απιονισμένο νερό η νερό βρύσης? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-11-08 00:30 |
Νερό από A/C | torto | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 07-08-04 21:33 |