|
|
||||
|
||||
![]()
απλα στο βαρελακι θα την βαλεις εσωτερικα οχι εξωτερικα ετσι?
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω ακομα το ψαχνω...εχει διαφορα?
|
|
||||
|
||||
![]()
αν το βαλεις εξω απλα δεν θα ξεκιναει η ανλια μεσα στο νερο παντα.
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι σωστο....θα το σκευτω...μολις ερθει η αντλια θα δω...ευχαριστω..
|
|
|||
|
|||
![]()
Ξύλα-Πέτρες. Συμβουλή για το φίλτρο ζήτησα και εσείς θα φτιάξεται νεα πατέντα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μα δεν τα χασαμε ποτε .
|
|
||||
|
||||
![]()
Για μένα πάντως, αν και καθόλου εύχρηστο φίλτρο σε σχέση με τα πιο σύγχρονα (ειδικά χωρίς τα βανάκια) είναι σκυλί!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το έχω σε ενυδρείο καθαρών 95-100 λίτρων και η μόνη παρατήρηση είναι οτι μόλις βρομίσουν τα βαμβάκια πέφτει η ροή. Αλλά κατα τα άλλα σκυλί. |
|
|||
|
|||
![]()
αχαχαχαχαχα.......sorry φιλε μου...νομιζω ομως οτι πιο πριν πηρες μια ιδεα....η αποφαση ειναι δικη σου....
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ παντός μιλάω για το 2211 που εχω...ποτέ μα ποτέ ξανά φιλτρο με μικρά σωληνακια....μπουκωνουν κατευθείαν....
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω εχω το 2215 πραγματικος σκυλος και ουτε που τον παιρνεις χαμπαρι και ευχριστω τουλαχιστον δεν βρηκα καποια δυσκολια περαν του οτι πρεπει να τραβιξεις κανα 2 τζουρες απο τον σωλινα εξοδου για να παρει μπρος και να μην καψεις το μοτερ
εγω τωρα παντως αν επαιρνα φιλτρο καινουριο θα επαιρνα χαλαρα και πολυ ευκολα elite!!!! εχει ενας φιλος εδω απο το φορουμ και μου εχει πει παρα πολυ καλα λογια και εγω απο ενα εσωτερικο που εχω ειμαι παααρα πολυ ικανοποιημενος |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ίδιο πάθενα και με το 2213. το είχα σε μέτρια φυτεμένο 80λιτρο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim 2213 | agge | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 18-12-09 20:12 |
eheim 2213 | joe | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 16-03-09 15:51 |
EHEIM PRO, τι είναι αυτό στο πλάϊ του φίλτρου και ποια η γνώμη σας για τα Pro3 & elec | Guppy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-09-08 00:30 |
eheim 2213 | sofianos7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 19-07-08 12:59 |
Eheim 2213 | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 27-06-07 17:00 |