|
|
||||
|
||||
![]()
Αμμωνια εριξα χθες απογεμα προς βραδακι αρκετη δοση ισως κ τριπλασια, το πρωι εκανα τεστ κ ηταν 0 αμμωνια , 0 νιτρωδη κ 80 νιτρικα κ αφου τα ειδα ολα ενταξει ειπα να κανω ολικη αλλαγη αφησα λιγο περιπου 10%, μετα απο την αλλαγη 30 λεπτα αργοτερα ξαναεκανα τα τεστ κ μου βγηκαν 0 αμμωνια ,0 νιτρωδη κ 40 νιτρικα.. Αμμωνια δεν ξαναβαζω γιατι θελω να βαλω ψαρια.. Ψαρι ποτε να βαλω??
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Αν καθυστερησεις να βαλεις, θα πρεπει να παρεχεις εσυ τους ρυπους που θα διατηρουν ζωντανη τη βιολογια.
|
||||
|
||||
![]()
Tα πηγα στα 10 ppm τα νιτρικα εριξα κ πριν λιγο (9 το πρωι) λιγη αμμωνια.. Το απογεμα παω για ψαρακι επιτελους κ οταν μου ερθουν τα φυτα θα σας κανω κ την παρουσιαση
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε γιατι εριξες παλι αμμωνια? Δεν επρεπε.
Μη βαλεις τα ψαρια ακομα, βαλτα αυριο ή ξανακανε αλλαγη αργοτερα. Παλι αλλαγη θελεις, για να εχεις χαμηλα νιτρικα πριν κανεις την εισαγωγη.
|
||||
|
||||
![]()
Ε μου ειπαν οτι πρεπει να ριχνω ρυπους εγω μεχρι την ημερα που θα μπουν τα ψαρια εξαλλου δεν ειμουν σιγουρος αν θα βαλω κ σημερα τα ψαρια οποτε εριξα καλου κακου.. Κ το απογεμα πριν παω για ψαρι θα κανω παλι μετρησεις κ αν δω κατι περιεργο αλλαγη νερου κ μετα..
------------------------- ΥΓ.. Αν βαλω ψαρι θα βαλω αργα το απογευμα, αμμωνια εριξα 9 το πρωι οποτε θα εχει γινει η απονιτροποιηση γιαυτο εριξα κ παλι εβαλα ελαχιστο για να μην αφησω αταιστα τα βακτηρια ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ροδιτης : 11-01-13 στις 10:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, να υπαρχουν ρυποι για να κρατας τη βιολογια σου, οσο μενει χωρις ζωντανους οργανισμους το ενυδρειο. Αλλα τωρα με την αμμωνια που εριξες, τα νιτρικα θα ανεβουν αρκετα παλι. Ουσιαστικα μετα την αλλαγη νερου και με τα νιτρικα γυρω στο 10 και ασφαλη, βαζεις τα ψαρακια.
Κανε αλλαγη μερικες ωρες πριν βαλεις τα ψαρια.
|
||||
|
||||
![]()
Ποτε μπορω να κανω τα τεστακια ωστε να εχω τα σωστα αποτελεσματα? Δηλαδη 9 εριξα αμμωνια ποση ωρα μετα μπορω να εχω σωστα αποτελεσματα αμμωνιας,νιτρωδων,νιτρικων?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|