|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ κύριε!
Το πολύσπερμα θέλει κλασικά κλάδεμα και η ροτάλα είχε θέμα και δεν μπορούσα να τη φτιάξω όπως θέλω, σιγά σιγά! Όσο για τις φωτογραφίες τι να κάνω... δεν μπορώ να είμαι σε όλα τέλειος! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Υπομονη. Οσο για τις φωτο,οταν θεωρησεις οτι το ενυδρειο το εχεις φερει εκει που θελεις χτυπα ενα τηλ. ή μπορεις να χωσεις την Πατρινια!
|
||||
|
||||
![]()
"Ζουγκλο"ομορφιες να χαρω!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Στέλιο, μου αρέσει όπως το έχεις κάνει.Ωραία η ζούγκλα σου και με το καλό να δείς ουρίτσες και από τα δύο.Αφού έχουν αρχίσει και τα γερτρούδια και με τα φυτά που έχεις, σίγουρα θα επιζήσουν τα μικρά.Το φίλτρο βάλτο σε καλσόν για να μην τραβήξει γόνο από τις γαριδούλες σου και τα ψαράκια σου.
MOD EDIT: Παρακαλω προσεξτε τι λετε,το παιδι μας ειναι νεαρο και του βαζετε ιδεες... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο το ενυδρειακι σου Στελιο!!!Κλεβω ιδεες για ενα 30 λιτρο που εχω!Αληθεια που μπορω να βρω γερτρουδια???
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσο για το καλσόν Στέλιο, πέρα από την πλάκα, νομίζω είναι μονόδρομος για αυτό το φίλτρο αν δεν θέλεις να βρίσκεις γαριδούλες μέσα γιατί τραβάει νερό από όλα τα επίπεδα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αφου δεν το εχεις γιατι δεν τα παρατας;;;
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλα απιθανη ζουγκλα! Πανεμορφο το εχεις κανει, ειδικα ο τροπος που δενει η Hydrocotyle leucocephala με το ξυλο, ειναι απιστευτα γοητευτικος! Αργοτερα που θα ωριμασει και με τα κλαδεματα θα του δωσεις αλλο χαρακτηρα οπως λεει και ο dimis1978, θα δειξει κι αλλο. Και τα ψαρακια πανεμορφα! Μαυρο πραγματικο μαργαριταρι! Τελικα εκτος απο μαγικα νερα η γειτονια εχει και τρελομποσταναδες! ![]() ![]() Αν μπορεσεις βαλε και μια φωτο απο λιγο μακρυτερα. Και ελεγα τι μου θυμιζουν στο κοντινο τα φυλλα της leucocephala;;; Ειδικα τα πιο καθετα;;; Γερανι! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Θα το σκεφτώ σοβαρά για το καλσόν!
![]() Γερτρούδια εγώ πήρα από τον Νιντάλ, αλλά φέρνουν τα Pet City πού και πού. Θα δοκιμάσω για μακρινή να δούμε αν θα βγει τίποτα.
|
||||
|
||||
![]()
Ορίστε μεσιέ! Φαίνεται και η "πέργκολα"!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αααα, εχεις κι ενυδρειο εσυ βρε?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλά βρε Στέλιο αφού μια 12άδα άντρες και γυναίκες έβαλαν χέρια (και πόδια?
![]() μόνο έτσι χάλια μπορούσαν να στο κάνουν ![]() Να το χαίρεσαι ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
A.Calvus Congo black pearl-τα νέα μου μωρά | Κλεόβουλος | Tanganyika | 59 | 03-07-13 12:48 |
Tiger-pearl ??? | Raven | Γαρίδες | 15 | 15-03-11 20:21 |
pearl-blue | akis&nikol | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 5 | 14-03-11 09:11 |
gourami, pearl | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 02-06-08 23:40 |
Pearl Gourami | drakoulis | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 11 | 24-01-06 10:07 |