|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καγκουρια στο φουλ.. περαστικα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι κανγκουρια?
Για μενα καγκουρια ειναι να εχεις εναν σκυλο εργασιας και η μονη εργασια που κανει να ειναι να γυριζει στις καφετεριες μαζι σου για καφε για να τον επιδηκνιεις στους αλλους!Κανγουρια ειναι ακομη να εχεις πχ ενα ροτβαιλερ να φυλαει ενα σπιτι ή ενα μπιγκλ να παχαινει στο σαλονι σου!ΚΑΘΕ ΣΚΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ! Ειναι κανονικο αθλημα γινονται κανονικοι ελεγχοι στα σκυλια (για αναβολικα κλπ) και εποπτευεται απο παγκοσμια ομοσπονδια!Αναλογα το βαρος του σκυλου εχει και τις κατηγοριες τραβηγματος δεν βαζει ο καθενας οπου θελει το σκυλι του! Εχω δει τετοια διωργανωση στην Βουλγαρια το 2008 και επαθα πλακα και με την οργανωση αλλα και με τους συμμετεχοντες!
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ειναι στιβ και κτηνιατρηκο ελενχο περνανε.και εδω στην ελλαδα αν και καινουργιο εχει κανει πολλοι καλες βασεις το αθλημα.
|
|
|||
|
|||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συνάδελφοι!!! βούλιαξαν οι καναπέδες
|
|
||||
|
||||
![]()
ααααααααααχχαχαχαχαχαχαχ
|
|
||||
|
||||
![]()
κουερβο που εισαι μου ελειψεςςςς!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
LED vs T5 Αποψεις-συζητηση | Κουραμπιές | Φωτισμός | 60 | 29-04-14 14:06 |
Ειναι εφικτο να μπουν γαριδες σε αυτη την ψαροσυνθεση? | Geovai | Γαρίδες | 9 | 30-09-11 15:06 |
Ειναι εφικτο??? Εχω τρελαθει απο ενθουσιασμο!!! | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 24-06-09 11:22 |
ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ!!!(CROWNTAIL) | mariah | Bettas | 21 | 09-05-07 14:33 |
Τι ασθενεια ειναι αυτη ? Ιδεες-προτασεις | georgesa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 01-07-06 09:42 |