|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Α καλα μιλαμε ειναι ενας τελειως αλλος κοσμος ετσι!; Οσο θελεις να ασχοληθεις υπαρχουν πραγματα να κανεις. Ποιο οφτοπικ οεο δωστε ιστοριες μοιραστειτε γιαυτο υπαρχει το φορουμ χαχα.
|
#3
|
||||
|
||||
![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
#5
|
||||
|
||||
![]()
Φαινεσαι να το επικροτεις αυτο και μου κανει εντυπωση να σου πω την αληθεια. Ειναι φυσιολογικη τετοια χρηση σκυλου; Εδω ανθρωποι που κανουν το ιδιο και πιστευω οτι δεν ειναι οτι πιο υγιεινο. (δεν μιλαω για ορμονες κλπ) και εγω κανω powerlifting αλλα εχω επιγνωση οτι οταν ενας ανθρωπος καταληγει να σηκωνει 3 φορες τα κιλα του δεν γινεται να μην εχει και συνεπειες. Το ιδιο θα ισχιει και στους σκυλους...πιστευω.
|
#6
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
#7
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην να πω οτι ειναι καθαρα αθλητησμος και μαλιστα σε πολλυ καλο επιπεδο τετοιο ωστε πλεον δεν σημμετεχουν σκυλια που εχουν παρει αναβολικα κτλ,εαν προσεξες τα βαροι ειναι πανω σε ροδες αυτο μειωνει σημαντηκα το αναρτομενο βαρος,πιστευεις οτι τα σκυλια στης σκυλοδρομιες δεν εχουν προβληματα,τα σκυλια που σερνουν ελκηθρα?δεν κακοποιηεις τον σκυλο σου φιλε μου εχεις ενα σκυλο εργασιας αυτα τα πραγματα τον χαροποιουνε τα γουσταρει.οποτε φιλε μου μην ανυσηχεις το σκυλοι σου δεν παθενει τπτ αντιθτα οταν το κανεις σωστα κανεις καλο στον σκυλο σου.φυσηκα δεν μιλαμε για τους μαλακε ςπου απο ην τρελλα τους καινε τα σκυλια τους αλλη κατηγορια αυτοι,και πιστεψε με χανονται.
![]() http://www.youtube.com/watch?v=EnE8LknvoGI τωρα το δικο μου ποσα κιλα θα τραβαει ειληκρηνα δεν ξερω ετσι και αλλιως δεν εχω σκοπο να τον φτασω στα ακρα τον σκυλο πρωταθλητησμο δηλαδη μιας και δεν τον θελω για τετοια χρηση. |
#8
|
||||
|
||||
![]()
Καταλαβα. Ισως να το παρεξηγησα οποτε ζηταω συγγνωμη. Δεν επιμενω ποτε σε κατι που δεν γνωριζω και φροντιζω να ακουω και μια γνωμη εμπειριας. Μακαρι τα συγκεκριμενα να μενουν καθαρα και πραγματι να το γουσταρουν και οχι να τους "μαθανε να το γουσταρουν".
|
#9
|
||||
|
||||
![]()
καγκουρια στο φουλ.. περαστικα.
|
#10
|
||||
|
||||
![]()
αναλογα τι το θες το σκυλι...
αν ειναι ενα σκυλι που κατεβαινει σε αγωνας αν ειναι επιβητορας κτλ σιγουρα δεν θες ενα σκυλι αγυμναστο απροσεχτο τριχωμα κτλ ειναι θεμα και διαφημισεις στην μεση για λογους υγειας καλο ειναι να ασκειται το σκυλι οπως και ο ανθρωπος... το κολυμπι ειναι σουπερ ασκηση γιατι γυμναζεται ολο το σωμα στα βατη θελει σταδιακο ανεβασμα και μεχρι ενα σημειο και η διελκυστινδα ειναι πολυ καλη για τους μυς του λαιμου |
#11
|
||||
|
||||
![]()
oh yes φιλε μου αρρωστε
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
LED vs T5 Αποψεις-συζητηση | Κουραμπιές | Φωτισμός | 60 | 29-04-14 14:06 |
Ειναι εφικτο να μπουν γαριδες σε αυτη την ψαροσυνθεση? | Geovai | Γαρίδες | 9 | 30-09-11 15:06 |
Ειναι εφικτο??? Εχω τρελαθει απο ενθουσιασμο!!! | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 24-06-09 11:22 |
ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ!!!(CROWNTAIL) | mariah | Bettas | 21 | 09-05-07 14:33 |
Τι ασθενεια ειναι αυτη ? Ιδεες-προτασεις | georgesa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 01-07-06 09:42 |