|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ ευχαριστώ....Μόλις τώρα μπήκα σε ιδική σελίδα και έβαζα διαστάσεις και μου βρήκε διαστάσεις στα 60 λτ....Θα ψάξω τώρα να βρω τζάμια και με λίγη βοήθεια θα το φτιάξω.Ένα πράγμα όμως δεν έχω καταλάβει....Καπάκι που θα βρω στα μέτρα που θα είναι το ενυδρείο να του βάλω;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στο praktiker, στο "φτιαξτο μονος σου", στο leroy merlin η στα μαγαζια της γειτονιας... δες ποια υλικα σου αρεσουν και μπορεις να διαχειριστεις ευκολα και ασε τη φαντασια να οργιασει ![]() btw κατα τη προσωπικη μου γνωμη σχετικα ευκολο και κυριολεκτικα ουδετερο και αθανατο υλικο ειναι το τεφλον και το ερταλον. μερικα tips : Ο συνδυασμος οποιουδηποτε υλικου με ζελατινη τροφιμων, φελο, ξυλο, φελιζολ κτλ κτλ κτλ μπορει να βοηθησει πολυ καλα στη σταθερη θερμοκρασια. σε πολλες περιπτωσεις πανινες ταινιες εμποτισμενες με σιλικονη μπορουν να αντικαταστησουν τους μελντεσεδες.
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο δεν θα έχει ακριβείς διαστάσεις π.χ 60χ30χ40 θα έχει διαστάσεις που στα μέτρα του δεν θα υπάρχουν έτυμα καπάκια π.χ 59χ35χ32 που θα είναι το δικό μου (66 λτ) γιαυτό θα ήθελα μια λύση για να φτιάξω μόνος μου ένα η για να παραγγείλω να μου φτιάξουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιταξε τα θεματα στην κατηγορια diy.υπαρχουνε αρκετες κατασκευες.και δεν ειναι απαραιτητο σε πρωτη φαση να φτιαξεις καπακι.μπορεις να το καλυπτεις ακομα και με ενα κομματι τζαμι η πλεξιγκλας η ακομα και ζελατινα τροφιμων και να βαλεις φωτιστικο γραφειου η κατι τετοιο.προσωρινα τουλαχιστον θα κανεις τη δουλεια σου μεχρι να το σκεφτεις και να παρεις ιδεες για το καπακι ωστε να το κανεις οπως το θες.
δε σε βιαζει κανεις. φτιαξε πρωτα το ενυδρειο που ειναι το σημαντικο για να βγει το ψαρι απτο κουβαδακι που το εχεις και βλεπεις και για το καπακι. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι πως τα ψάρια των pet shop είναι πάρα πολύ ευαίσθητα(λόγο τον φαρμάκων) και θέλουν πολλές απαιτήσεις....Όσα ψάρια έχω πάρει από pet shop δεν βγάζουν ούτε 2 βδομάδες μέσα στο ενυδρείο ενώ προχθές ενός φίλου μου τα gabby γέννησαν και μου έδωσε 2 και τα έχω τώρα 2 μήνες και είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι αυτο απλα τα πρωτα ψαρια σου 2-4 βδομαδες στρωσανε το φιλτρο, και πεθαναν
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψάρια που μου χάρισαν τα έχω 2 μήνες στο ενυδρείο μου και την προηγούμενη βδομάδα πήρα 2 νέα ψαράκια από το pet shop το 1 κράτησε 5 μέρες και το άλλο κράτησε 1/5 βδομάδα....Το ενυδρείο είναι πολύ καιρό στρωμένο και δεν έχει πρόβλημα.Τα πρώτα μου είναι αυτά που μου χάρισε και ακόμα ζουν.¶μα γεννήσουν τα δικά σου ψάρια θα δεις πως θα είναι τα τελευταία που θα θάψεις.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Περα απο την πλακα, ελπιζω να αλλαξες τον τροπο σκεψης σου μεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα.. ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |