|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια κτηνιατρος αυτη........
το σκυλι το πηρες μικρο βεβαια ξερω οτι το πηρες απο φιλοζωικο υπαρχει ειδικο γαλα για σκυλι αλλα εχω ενστασεις αν τωρα ειναι χρησιμο.. το μητρικο γαλα περα της θρεπτικης του αξιας εχει αντισωματα που αυτα θα τα παρει απο τα εμβολια... τωρα το σκυλι πρεπει να εχει κανει το παππι και μετα τον δευτερο μηνα θα ακολουθησουν τα πενταπλα... φιλε κουραμπιε εμενα η γνωμη μου ειναι να προστατευτει το σκυλι απο καθε ειδους μικροβιο δηλαδη οχι βολτες εξω!! να δινεις ξηρα με καποια συμπληρωματα στα ειπα και απο το τηλεφωνο!!! ΑΣΧΕΤΟ αλλα εχω ξεκινησει να εκπαιδευω σε βασικη ενα κουταβο που ειναι κανονι σε λιγο καιρο θα ανεβει βιντεο!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα γιατι μονο ξηρα τροφη τοσο πολυ κακο θα κανουν και τα φυσικα συμπληρωματα? Ή εχεις τοσο εμπιστοσινη στις ξηρες τροφες?
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω με τα παιδια.Και η ασκηση να ειναι λιγο προσεκτικη σε αυτη την ηλικια μιας και τα κοκκαλα τωρα δενουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
κανονι??????ακομα??? εμενα ειναι πολυβολο........
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ασκηση ρε σεις αυτος κοιμαται απτο πρωι ως το αλλο πρωι. Μονο για καφε που βγηκαμε τον πηρα μαζι και τον ειχα φασκιωμενο για να μην κρυωνει. Τι φασαρια ουτε που συγκινηθηκε κοιμοταν
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τοτε προσεχε μην γυρισει καμια φορα αποτομα και πεσει απο το κρεβατι του.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωχ!τωρα το ειδα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα
δουλευει πολυ με μπαλακι ο κουταβος και βοηθαει πολυ... περιμενε βιντεο σε κανενα διβδομαδο... σε λιγο καιρο θα κανω και κουρεματα!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχαχα
![]() ![]() στον αερα απο 2,5 μηνων χαχαχαχαχα τι μπαλακια....τωρα τον δουλευω λιγο λιγο στο wheith pulling κουραμπιε σορρυ για το οφ τοπικ |
|
||||
|
||||
![]()
τερατακι!Οχι βαρος απο τωρα ρε τρελε ασε το σκυλι να μεγαλωσει!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
LED vs T5 Αποψεις-συζητηση | Κουραμπιές | Φωτισμός | 60 | 29-04-14 14:06 |
Ειναι εφικτο να μπουν γαριδες σε αυτη την ψαροσυνθεση? | Geovai | Γαρίδες | 9 | 30-09-11 15:06 |
Ειναι εφικτο??? Εχω τρελαθει απο ενθουσιασμο!!! | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 24-06-09 11:22 |
ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ!!!(CROWNTAIL) | mariah | Bettas | 21 | 09-05-07 14:33 |
Τι ασθενεια ειναι αυτη ? Ιδεες-προτασεις | georgesa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 01-07-06 09:42 |