|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τα snow cichlid και εγω σκεφτομε να τα δωσω γιατι φοβαμε πως εχουν αλλες διατροφικες συνηθειες και αλλα και να τα δωσω πιος θα τα παρει στο πετ σοπ δεν γινονται επιστροφες και τα ψαρια μου ολα τα εχω παρει απο πετ σοπ.
|
||||
|
||||
![]()
Καλη δουλεια και οσο ειναι μικρα εισαι ενταξει.
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου...
και τα ψαρια σου ομορφα αλλα κατι δεν μου κολλαει... πρεπει να εχουν αιμα maingano . Θα ρισκαρω να πω ισως και απο auratus
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ πάντως δεν θυμάμαι να έχω δει εισαγωγή M.chipokae σε μαγαζί εδώ και χρόνια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια αλλα πως μπορω να ξεχωριζω τα υβριδια απο τα κανονικα δηλαδη εχει γινει καποιο λαθος που μελοντικα μπορει να το πληρωσω;
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο !!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα albino που έχεις (τα λευκά με τα κόκκινα μάτια)είναι υβρίδια επιλεκτικής αναπαραγωγής απο εκτροφέα και δεν έχουν χρωστικές στο δέρμα για να φαίνονται τα φυσικά τους χρώματα. Υβρίδια γεννιούνται και σε ενυδρεία (χομπιστών ή εμπόρων)όπου υπάρχουν διάφορα συγγενικά είδη μαζί. Αυτό που πρέπει να κάνει κάθε συνειδητός χομπίστας είναι κατ' αρχήν να φροντίζει να φιλοξενεί συμβατά είδη που δεν υβριδίζουν στο ενυδρείο του, να διατηρεί καθαρά είδη και αν του προκύψουν υβρίδια να μην τα διαδίδει. |
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη τα ασπρα ψαρια που εχω στο ενυδρειο μου στη φυση δεν υπαρχουν δηλαδη ειναι η ιδια περιπτωση με τα παπαγαλοψαρα που εχουν πολοι στα ενυδρεια τους;;; γιατι εγω τετοια ψαρια τα αποφευγω
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και το malawi μου! | demka27 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 26-04-09 16:04 |
new malawi | aris2 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 11-04-09 15:23 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |