|
|
|||
|
|||
![]()
συγνωμη...δεν ξερω για το αν ειναι λαθως....παντως περα απο την αντλια...τα υπολοιπα ειναι τσαμπα...ασε που τα εχω....αμετρητα μετρα pvc...και τα υπολοιπα....μονο την αντλια θελω εαν πω οτι θα το φταξω.....απο εκει και περα....πιστευο οτι δεν θα τρεξει πουθενα τιποτα....οπως σε ολους τους pvc στο σπιτι....τωρα εαν εχω καπου αδικο.....?να καταλαβω προσπαθω...
|
|
|||
|
|||
![]()
Δες εδώ για μια πιο σωστή κατασκευή με πάνω-κάτω τα ίδια υλικά: http://www.monsterfishkeepers.com/fo...anister-Filter
(αν δε δουλεύει το link, προσπάθησε αργότερα) Διάβασε και το προ-τελευταίο post, και το link με το βελτιωμένο καπάκι. |
|
||||
|
||||
![]()
εδω το δικο μου http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=59770
τρεχει πανω απο 1 χρονο απροβληματιστα |
|
|||
|
|||
![]()
ναι το ειδα πριν λιγο....καλο?
|
|
||||
|
||||
![]()
το εχω φτιαξει` πανω απο 1 χρονο και δεν εχω κανενα προβλημα... δεν πεφτει η ροη του με τιποτα... εχω βαλει και βανακια για αλλαγη νερου και τωρα ειναι πανευκολη η αλλαγη και τα ψαρακια δεν καταλαβαινουν τιποτα
|
|
|||
|
|||
![]()
και τρεχει το ενυδρειο μονο με αυτο?δεν εχεις αλλο?
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω ενα 2213 που εχει γινει ενα μετρο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι, εχω μεσα περιπου 6 λιτρα σιποραξ ..
εχω αλλο ενα εσωτερικο φιλτρακι μονο με υαλοβαμβακα για να ειναι το νερο κρυσταλλο.. την βιολογια την κραταει το diy |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy φιλτρο | gianniwpopi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 02-02-12 14:40 |
φιλτρο | dimxik | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-08-10 21:02 |
Rio-???Φιλτρο | rocker70 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 15-04-10 09:52 |
φιλτρο | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 15-01-10 10:36 |