|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σουπερατος. Πολυ ομορφος, να τον χαιρεσαι και οτι καλυτερο να εχει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αα πολυ χαιρομαι. Σας ευχαριστω παιδια. Ολους!! Εχει πολυ γελιο ψευτογαβγιζει και μια φορα μαλλον γαβγισε παραπανω αποσο νομιζε οτι μπορει και τρομαξε. Τιναχτηκε απο μονος του. Πεθαναμε στο γελιο. Ελπιζω να πανε ολα καλα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολα καλα θα πανε μην φοβασαι.Τις πρωτες μερες ακολουθησε τον τροπο προσαρμογης των ψαριων.Αφησε το να εξερευνησει το σπιτι οχι πολλες φωνες κλπ και σωστο ταισμα.Να τον χαιρεσαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβω χαιρομαι πολλυ για σενα και το σκυλακι που θα δεις μπαρφ.να σου δωσω μια συμβουλη πανω σε αυτο μην του δινεις αρνισια αντερα,ποτε κρεμμυδι,το κοτοπουλο καλητερα να του δινεις ενα βρασιμο εαν το ταιζεις με την πετσα,μην φοβασε αν 2 μερες να βαζεις λαχανικα και τουλαχιστων 2 φορες την βδομαδα ψαρι με λαπτα κοκαλα τυπου σαρδελα,ρεγγα,δισκους,μπλου τανκ κτλ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαίρεσαι!
Μια ερώτηση από κάποιον μη σχετικό. Έχετε γράψει τόσες φορές για μαγείρεμα στην barf, ενώ εγώ ξέρω ότι κάτι τέτοιο όχι απλά απαγορεύεται, αλλά έχει αποβεί και θανατηφόρο σε κάποιες περιπτώσεις. Εκτός αν μαγείρεμα εννοείτε το κόψιμο των μερίδων!
|
||||
|
||||
![]()
μαγειρεμα λεμε την ολη προετιμασια και και οχι το ψησημο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπαρφ = ωμα και κοκκαλα.
Οχι μαγειρεμα. Γενικα ειναι μια μεθοδος που ειναι πολυ στην μοδα τα τελευταια 2 χρονια. Το θεμα της μολυνσης των ζωων απο τα ωμα ειναι ενα θεμα που δεν λυνεται με 2-3 σειρες...
|
||||
|
||||
![]()
Έχω διαβάσει για την barf, απλά δεν έχω σκύλο. Το λέω καθαρά για τα κόκκαλα.
|
||||
|
||||
![]()
να χαίρεσαι τον νέο φίλο σου!!! να σου ζήσει και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί.
χαίρομαι που υιοθέτησες ένα ημίαιμο, όχι μόνο για όσα όλοι θα σου πουν και είναι σωστά αλλά και γιατί είναι συνήθως πιο ανθεκτικά και ζουν περισσότερο. διαφωνώ με την ωμή διατροφή όχι ως ειδικός επιστήμονας αλλα επειδή οι γιατροί δεν το συστήνουν και επειδή και οι ειδικοί τώρα το ψάχνουν δεν έχουν καταλήξει και δεν θεωρώ σκόπιμο να βάζουμε τα ζώα μας στην διαδικασία των πειραμάτων της επιστήμης. απο μικρό παιδάκι είχα σκυλιά και όσα ήταν λαίμαργα (όχι χοντρά) και παμφάγα έζησαν περισσότερο. όταν είναι κουταβάκια όπως το δικό σου, τους δίνω μουρουνέλαιο που είπε και κάποιος φίλος και από τις παιδικές τροφές ρυζάλευρο άνθρος αραβοσίτου (όχι βανίλια) και φαρίν λακτέ. κατά την γνώμη μου μην το μάθεις να τρέφεται αποκλειστικα΄με ζωοτροφές και ειδικά ξηρά τροφή. πολλές ευχές και πάλι |
|
||||
|
||||
![]()
Μολις γυρισα απτο κτηνιατρο. 1,2 κιλα 35 ημερων τοκανε και αυτη. Καναμε το πριμοντογκ μονο, σε 30-40 μερες μουπε να ξαναπαω για το 2ο. Δεν μαρεσε ομως. Πολυ "περαστε-εμβολιο-5πληροφοριες στα γρηγορα-δρομο". Συν οτι μουπε οτι μπορω να του δινω κανονικα γαλα και τυροκομικα, και ηταν αντιθετη στα ωμα. Τον ορο μπαρφ δεν τον ηξερε καν...:/
Παντως υγιεστατος λεει οτι ειναι, μπανμινθ μουπε τωρα στην αρχη πιο συχνα ανα 3-4 μερες. Απο κοπρανα κομπλε παντως. Λιγο σπανια σε σχεση με οσα εχω διαβασει, 1 φορα/ημερα χοντρο και 2-3 ψιλο. Αλλα ειναι οπως "πρεπει" ουτε διαροιες ουτε τιποτα. Απλα οταν κανει χοντρο παταει καμια κραυγουλα σε διαφορετικο τονο αποτι οταν ψευτοκλαιει και αναρωτιεμαι μηπως ειναι δυσκοιλιο. Ισωσ και ναναι λογικη η μεταβαση απτο μητρικο γαλα στην κροκετα. Τροφη purina puppy με νερο και λιγο λαδι λιωσιμο μεχρι να γινει πατε. Για πειτε καμια γνωμη. Μηπως εχει πολλες φυτικες ινες; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αστα να πανε. Μιλησα ηδη με αλλον. Ηταν και απο ενα σιτε με σκυλια στη λιστα τους....:/
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι ολοι οι κτηνιατροι το ιδιο!Αν θες αφου εισαι Θεσσαλονικη εχει αρκετους καλους που μπορω να σου πω και ειναι και τσακαλοι και εξυπηρετικοτατοι!
Μονο τις κροκοτες δινεις τωρα?
|
||||
|
||||
![]()
πάντως με τον κτηνίατρο που θα διαλέξεις πρέπει να έχεις χαλαρή σχέση. να μπορείς να τον πάρεις κι ένα τηλέφωνο. όχι να τον τρακάρεις ερωτήσεις συνέχεια αλλά όχι και να κοστολογεί κάθε του πληροφορία
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
LED vs T5 Αποψεις-συζητηση | Κουραμπιές | Φωτισμός | 60 | 29-04-14 14:06 |
Ειναι εφικτο να μπουν γαριδες σε αυτη την ψαροσυνθεση? | Geovai | Γαρίδες | 9 | 30-09-11 15:06 |
Ειναι εφικτο??? Εχω τρελαθει απο ενθουσιασμο!!! | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 24-06-09 11:22 |
ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ!!!(CROWNTAIL) | mariah | Bettas | 21 | 09-05-07 14:33 |
Τι ασθενεια ειναι αυτη ? Ιδεες-προτασεις | georgesa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 01-07-06 09:42 |