|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο αμαζονιος δεν εχει φωτα.Εχει προβλεψει η φυση.
|
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει λοιπον αφηνω την φυση να κανει το θαυμα της!!!! εχετε να προτεινετε κανενα αλλο ψαρι που θα μπορουσα να βαλω μαζι?? σκεφτομαι για ενα ζευγαρι ραμιρεζι και κανενα ancistrus!!!!οποιαδιποτε προταση σας δεκτη!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν κανω λαθος εβαλες και αγγελια. Μην ανυσηχεις ακομα αρχη ειναι. Μου φαινεται μονο οι δικοι μου καρδιναλιοι ειναι περιπτωση...τους εβαλα βραδυ και μετα απο κανα διωρο εριξα ταμπλετα για τους ανσιστρους και ορμησαν και οι 100 να την φανε. Χαμοσ εγινε. Τι παραμετρους νερου εχεις να δουμε τι σε περνει.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω κανει μετρισεις ακομα παντως το δουλευω με νερο βρυσης και τυρφη στο φιλτρο!!! ριζες και φυτα μεσα!!δεν νομιζω να ξεπερναει το 7ph!!!
|
||||
|
||||
![]()
Εκτος και αν εχει πολυ τυρφη μεσα, σιγουρα το ξεπερνας. Το νερο βρυσης εχει αρκετο ΚΗ για να μην επιτρεψει το ph να πεσει. Βοηθαει η τυρφη και στα δυο αλλα πρεπει να κανεις μετρησεις καταρχας για να δεις αν ειναι στρωμενο το φιλτρο. Αλλιως....
|
|
||||
|
||||
![]()
Χωρις μετρησεις που πας?
![]() Παρε τεστ και καντες, να δεις και τι δραση εχει η ποσοτητα τυρφης που βαζεις σε ποσες μερες κλπ. Το νερο βρυσης σου ξερεις τι τιμες εχει? Το ενυδρειο ειναι στρωμενο? |
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο ειναι στρωμενο εννοειτε!!!τρεχει εδω και 2 χρονια ετσι χωρις κανενα ααπολυτος προβλημα!!!! το νερο βρισης μου ειναι περιπου στο 7,2με7,3 ph το εχω μετρησει δηλαδη!!!
|
||||
|
||||
![]()
σταδιακα καλο θα ηταν να κατεβεις κατω απο το 7.αν δεις οτι δεν κοκκινιζουν οι μουρες ειναι το πρωτο που πρεπει να κοιταξεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
2500 λιτρα ταξιδευουν Αμερικη | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 92 | 10-01-13 17:44 |
1000 λιτρα ταξιδευουν Αμερικη!!! | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 121 | 27-12-11 09:08 |
(Ν.Αμερικη) 300 λιτρα Αγρια και Βιοτοπικα | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 41 | 05-08-11 16:21 |
project 180 λιτρα νοτια αμερικη | scooby14 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 13 | 18-04-11 15:16 |
160 Λιτρα Κεντρικη Αμερικη | fishme1 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 6 | 03-03-11 15:21 |