|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν λέγοντας hagen εννοείς τη σειρά waterhome τότε δουλευει και με μια λάμπα, ούτε ο petsupermarket δεν το ξέρει γιατί πριν το πάρω που ρώταγα μου έλεγε άλλα. το μόνο που έκανα ήταν να μονώσω με σιλικόνη τις υποδοχές της δεύτερης λάμπας για να μην πάρει υγρασία. το ενυδρείο μου είναι αυτό http://www.petsupermarket.gr/4015/%C...0cm-240lt.html
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ειναι τις σειρας water home to 80αρι. Ευχαριστω.
------------------------- Το τσεκαρα live και δεν αναβει η μονο μια λαμπα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sarpijk : 04-01-13 στις 16:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εχω την εντυπωση πως αν οι λαμπες ειναι συνδεμενες σε ενα μπαλαστ και βγαλεις την μια η αλλη δεν δουλευει τωρα αν καει δεν ξερω τι γινεται
|
||||
|
||||
![]()
όπως βλέπεις και στις φωτο στο δικό μου παίζει μόνο η μια ενώ τα μπροστά ακροφυσια είναι βουλωμένα με σιλικόνη.
τι να πω ίσως στα πιο μικρά έχει άλλη συνδεσμολογία ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματι δεν αναβουν.Δοκιμασα βγαζοντας την μια λαμπα,μετα εβγαλα μονο το ενα σταρτερ(μηπως και....) τελικα δεν αναβει η δευτερη οτι κιαν εκανα.Στα μεγαλα μαλλον "παιζει" να υπαρχουν δυο μπαλαστ οποτε και να αναβει μονο η μια λαμπα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το παρελαβα σημερα το εν λογω ενυδρειο. Στη συσκεαυσια εχει ενα μαυρι πλαισιο για τη βαση. Πρεπει να βαλω κατι αναμεσα στο επιπλο και το πλαισιο της βασης? Καποιο φελιζολ πχ?
|
||||
|
||||
![]()
Όχι, όταν έχει τέτοιο δε βάζεις τίποτα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο Wave αλλαγη για λαμπες | ababapanos | Φωτισμός | 14 | 14-04-09 22:57 |
Aνεμονες σε ενυδρειο χωρις σκιμερ,λαμπες Τ5,και κυκλοφοριτες | ababapanos | Κοράλλια | 15 | 13-04-09 17:00 |
Λαμπες σε ενυδρειο | parashos_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 05-01-08 12:41 |
ΛΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | DOGO | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 07-12-07 21:45 |