|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ασχετη λιγακι ερωτηση αλλα μια και η ολη συζητηση ειναι για το συγκεκριμενο φυτο, αν καποιος το εχει φυτεμενο ποιο το προβλημα?
Προσωπικα εχω java fern φυτεμενη κανονικα τουλαχιστο 2-3 χρονια χωρις προβληματα και εχω μεταφυτεψει αρκετες φορες διπλα τα νεα φυτα και ποιασαν κανονικα. Παιζει να εχουν σαπισμενες ριζες και να μην το ξερω? (αλλα εν τω μεταξυ να ειναι σε αρκετα καλη κατασταση? )
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Εγω αν και ηταν ηδη σε τραγικη κατασταση το φυτεψα και απλα το αποτελειωσα. 2 φυλλα ηταν το ενα διαλυθηκε και το αλλο προσ τα εκει πηγαινε. Μετα εμαθα οτι δεν φυτευεται και το σφηνωσα σε μια απτισ ριζεσ και ιδου το θαυμα, επαθα πλακα, απτη ριζα βγηκε καινουργιο φυντανι, τα παλια ακομα δεν ταχω κοψει το ενα επανηλθε. Θα το κοιταω απο κοντα απο εδω και περα μηπως και παρατηρησω κατι σαν τος φωτος. Ειναι στανταρ πτι καποια στιγμη θα γινει; Ποσο καιρο περνει περιπου;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |