|
|
||||
|
||||
![]()
με τον πετ σοπα τα έχω και με την άγνοια μου ...
CAE είναι δυστυχώς και δεν μπορώ με τπτ να τα βγάλω επειδή έχω πολλά φυτά και έχω 2 μέσα !! αρα σίγουρα αυτά είναι το πρόβλημα ??? |
|
||||
|
||||
![]()
ναι!!!ειχα κι εγω το ιδιο θεμα στην αρχη που ειχα ξεκινησει ενυδρειο χωρις να εχω ανακαλυψει το φορουμ με CAE και γκαπυ.μου ειχαν σκοτωσει αρκετα.τα εβρισκα με κομμενη ουρα στον πατο η στην επιφανεια.και το ανακαλυψα τυχαια ενα βραδυ που παρατηρουσα το ενυδρειο με κλειστο φως.
|
|
||||
|
||||
![]()
γι αυτο οποιος θελει καθαριστριες ψαχνει στη χρυση ευκαιρια κι οχι στα ενυδρεια των πετ σοπς
![]() (αλγοφαγα και βλακειες, αν σ αρεσει ενα ψαρι και το θες το βαζεις στο ενυδρειο σου εφ οσον εχεις τις καταλληλες συνθηκες γι αυτο, αν οχι απλα δεν ασχολεισαι με αυτο. Τι θα πει αλγοφαγα?)
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα και επιθέσεις να μην έκαναν, τα συγκεκριμένα ψαράκια είναι υπερδραστηρια και σίγουρα θα στο κάνουν Βιετνάμ το φυτεμένο. Σκάβουν για να φωλιάσουν, σηκώνουν τη μούργα από το βυθό , πετάγονται από τη μια μεριά στην άλλη... ¶σε που μεγαλώνοντας παύουν να ασχολούνται και με την άλγη... Τώρα για να τα πιάσεις, εγώ για να διώξω το δικό μου (παθών κι εγώ) έβαλα ταμπλέτα βυθού σε αποχή κοντά στη φωλιά του ακίνητη για λίγη ώρα και μπηκε μέσα μόνος του... Εναλλακτικά στήνεις καραουλι μέχρι να κολλήσει σε κανένα τζάμι και προσπαθείς έτσι, αν και είναι γρήγορα τα άτιμα....
|
|
||||
|
||||
![]()
όλη νύχτα φύλαγα καραούλι αλλα με κατάλαβαν και δεν έβγαιναν από τις κρυψώνες !!
ΑΛΛΑ αντε πες πως τα έπιασα και τα έβγαλα έξω !! το ενυδρείο μου εχει μέσα πολλά εύκολα φυτά (κερατόφυλλα, τζαβα μοσσ, ανουμπιες κτλ) τι θα κανω με την άλγη ?? θα μου τα κάνει όλα πράσινα !!! δεν μπορώ να βάλω καποιο άλλο ψάρι μέσα που να τρέφετε με αλγη ??? Υ.Γ. μέσα έχω και 2 πλεκος |
|
||||
|
||||
![]()
Η άλγη, όπως θα σου πουν και οι εμπειροτεροι είναι αποτέλεσμα ανισορροπίας. 100 πεινασμένα πλεκοστομα να έχεις, αν δε βρεις τι την βοηθάει , πάντα άλγη θα έχεις. Ψάξε ένα ποστ για καταπολέμηση αλγεων. Αναγνώρισε τη δική σου και δες πως τη μειώνεις
|
|
||||
|
||||
![]()
προς το παρών δεν έχω πρόβλημα επειδή έκαναν δουλειά (εκτος από φόνους) τα CAE !!!
σίγουρα όμως θα χρειαστώ και αλγο φάγους και δεν ξέρω αν τα πλεκος είναι αρκετά !!! Υ.Γ. παίζει τα πλεκος ή τα CAE να μου τρώνε το κερατόφυλλο ???? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|