|
|
||||
|
||||
![]()
χμμμ... υπαρχουν καταγεγραμενες περιπτωσεις οπου εφτασε 10 χρονων?
Τα πιο συνηθη που γνωριζω ειναι σε σωστα ενυδρεια γυρω στα 4 χρονια (οκ ενας δικος μου εφτασε καπου 4+ και αν υποθεσουμε οτι πρεπει λογικα να ηταν 4-5 μηνων οταν τον πηρα πρεπει να εφτασε σχεδον κοντα στα 5 χρονια). Τετοιες περιπτωσεις εχουν καταγραφει αρκετες, οπως και 5 χρονια+ πολυ σπανια, ομως εδω μιλαμε για τα διπλασια... Εχω ακουσει απο φιλους -οχι εντελως εμπιστους- στην Ασια οτι στη φυση ξεπερνουν τα 7 χρονια, ομως δεν ξερω αν αληθευει και πως το ειδαν
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι σπανιο να ζησουν 10 χρονια αλλα αν εχεις το ψαρι απο μικρο σε σωστο χωρο,συνθηκες,διατροφη δεν ειναι απιθανο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε σωστη γυαλα
![]() Φυσικα δεν υποννοω οτι δεν ισχυει πως τα ψαρια πρεπει να τα εχουμε στις συνθηκες που θελουν (και οτι οι περιπτωσεις σαν την παραπανω που ανεφερα φανταζομαι θα ειναι ελαχιστες και φυσικα το ψαρι δεν ειναι και στα καλυτερα του) αλλα ισως να ειναι και στο σκαρι του καθε ψαριου? Θυμαμαι καποια στιγμη στο καταστημα Ωκεανος, που μου υποστηριζε εκει η κοπελα πως φιλη της ειχε το μονομαχο σε ποτηρι σαμπανιας για 3.5 χρονια και ηταν και θαυμασια? Και πως εχει παει στη Γερμανια και εχει δει πως γινεται η αναπαραγωγη μονομαχων και μου ειπε οτι γινεται σε λακουβες νερου μιας χουφτας περιπου? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ειχα κανει αναπαραγωγη σε γυαλα 3 λιτρων και ολα πηγαν καλα.Ημουν καθημερινα με τα τεστ στο χερι.Ηταν λυση αναγκης μιας και με το που εβαλα την θηλυκια να γνωρισει τον αρσενικο ανοιξε το ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χάχα.....
Όντως άστα να πάνε. |
|
||||
|
||||
![]()
Δες κι αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=24180 ειναι η δικη μου μονομαχο-ιστορια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια και το εφερε η κουβεντα εχθες ο μονομαχος μου ζευγαρωσε με μια απο τις 2 θυληκιες.αποτελεσμα ηταν η αλλη θυληκια να αρχισει να τρωει πολυ κυνηγι,οποτε την εβαλα προσωρινα μεχρι να ηρεμησει η κατασταση σε ενα στρωμενο 12 λιτρο που ειχα για γονο.αυτη τη στιγμη ο μονομαχος ειναι χαλαρα κατω απο τη φωλια και η θυληκια βολταρει σα να μη τρεχει τιποτα σε ολο το υπολοιπο ενυδρειο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τζάμια: που και πόσο? | dimitris21 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 70 | 01-08-20 04:37 |
Πόσο να ταΐζω?? | Zorba_The_Freak | Bettas | 10 | 15-03-09 02:24 |
Πόσο συχνά ανθίσουν? | alati | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 03-01-09 01:02 |
πόσο οικολογικό? | sira | Παραλία - Beach Bar | 4 | 24-02-07 01:31 |
Πόσο αλάτι? | andreasp | Ζωοτόκα | 14 | 23-11-05 22:26 |