|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε εχω κυκλοφορια στο βυθο,κανω αλλαγη 30%καθε εβδομαδα,και κατα τη διαρκεια της αλλαγης κανω σκουπα βυθου!επισης απο μετρησεις ειναι ολα μια χαρα,δηλ:
ΝΟ3:10-15 ΝΟ2:0 ΝΗ3-ΝΗ4:0 ΚΗ:6 GH:10 σκεφτομαι να προσθεσω κερατοφιλο μηπως και τα νιτρικα που ειναι 10-15 φταινε για την αλγη! |
|
||||
|
||||
![]()
οκ,σε 240 λιτρα τι φιλτρο εχεις?εσωτερικο,εξωτερικο και ποιο?
τη ροη στο βυθο την αυξανεις με καποιο τροπο? ισως να κανω λαθος,αλλα με σωστες μετρησεις,αλλαγες,καλη κυκλοφορια και σκουπα καθε εβδομαδα,το βλεπω λιγο απιθανο να πιανει καφε αλγη στο βυθο... ειχα κιεγω το ιδιο προβλημα παλιοτερα κ μολις αυξησα την κυκλοφορια λυθηκε. τα νιτρικα σου δεν ειναι υπερβολικα αν ειναι τοσα,αλλα σε συνδιασμο με τα λιγα φυτα το χαμηλο φωτισμο(αν κ δεν τον βλεπω κ πολυ χαμηλο στις φωτο) και το λιπασμα,σιγουρα ευνοειται η αλγη. εγω επιμενω παντως να κοιταξεις την κυκλοφορια. περιμενε να παρεις κιαλλες γνωμες. |
|
|||
|
|||
![]()
κοιταξε εχω το μαμισιο εσωτερικο φιλτρο της juwel(400lt/h)και εχω αγορασει και το εξωτερικο της fluval 206(750lt/h)!οσο για την κυκλοφορια στο βυθο εχω γυρισει την εξοδο του εσωτερικου φιλτρου στο βυθο(βλεπω την αλγη στα χαλικια να κουνιται!)
|
|
|||
|
|||
![]()
εχετε να μου προτεινετε καποιο σαλιγκαρι που να τρωει-καθαριζει αυτου του ειδους την αλγη???(αλλα να μην αναπαραγεται ανεξελενκτα)???
|
|
||||
|
||||
![]()
zebra nerite.μονο που θα πρεπει να βρεις αρσενικα...τα θυληκα γεμιζουν τον τοπο αυγα(κ τα τζαμια) κ βγαινουν πολυ δυσκολα.
|
|
|||
|
|||
![]()
και πως διαχωριζω το φυλο τους?γενικα,ειναι ευκολο να τα βρω σε μαγαζια???
|
|
||||
|
||||
![]()
ευκολο να τα βρεις ειναι.το δυσκολο ειναι να ξεχωρισεις το φυλλο.μονο βλεπωντας ποια κανουν αυγα κ ποια οχι.δεν γνωριζω να υπαρχει αλλος τροπος.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καφε αλγη | χρηστος13 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 02-04-12 14:29 |
καφε αλγη | andst87 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 23-03-09 21:15 |
Καφε Αλγη | alexx | Φύκη -€“ ¶λγες | 5 | 18-12-08 10:47 |
καφε αλγη ????? | prodigy | Malawi | 3 | 25-09-06 18:22 |
Καφε αλγη | peritzan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 25-05-06 13:56 |