|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
θα προσπαθησω να ανεβασω τωρα σε 2 λεπτα !
------------------------- ρε φιλε πως ανεβαζω εικονα??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Commando : 02-01-13 στις 17:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πανω απο εκει που γραφεις εχει κατι εικονες εκει που λεει attatsment ανεβαζεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
οριστε και οι φωτο!αυτο πανω στην ανουμπια ειναι αλγη δεν ειναι σαπισμενη!
|
|
||||
|
||||
![]()
θα κανει τον κυκλο της και θα φυγει διατομα ειναι απλα καθαριζε τα τζαμια σου και κανε λιγο υπομονη . κανα σαλιγγαρι εχεις μεσα?
|
|
|||
|
|||
![]()
οχι γιατι εχω ενα οσκαρ μεσα στο ενυδρειο οποτε δε νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα!και αυτος ο κυκλος ποσο πια κραταει?????5 μηνες σχεδον την εχω!
|
|
||||
|
||||
![]()
διατομα ειναι και η καφε αλγη στα ενυδρεια μας.(σας δηλαδη αλλα τεσπα
![]() ριξε μια ματια εδω και εδω.εγω θα κοιταζα την κυκλοφορια που εχεις στο βυθο και τις ρουτινες αλλαγων σου σε πρωτη φαση οπως και τις μετρησεις σου. εχεις κυκλοφορια στο βυθο?αν δεν εχεις,σκουπα κανεις καθολου?και καθε ποτε κανεις αλλαγες κ ποσο νερο αλλαζεις?μετρησεις κανεις?κ τι βρισκεις?νουμερα πες. πεσμας καμια λεπτομερεια για το ενυδρειο σου γιατι θα μαντευουμε.παρε αν θες τη φορμα απο εδω,αντεγραψε τη εδω κ συμπληρωσε τη. και το λιπασμα σταματα το δε χρειαζεται για δυο ανουμπιες. |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε εχω κυκλοφορια στο βυθο,κανω αλλαγη 30%καθε εβδομαδα,και κατα τη διαρκεια της αλλαγης κανω σκουπα βυθου!επισης απο μετρησεις ειναι ολα μια χαρα,δηλ:
ΝΟ3:10-15 ΝΟ2:0 ΝΗ3-ΝΗ4:0 ΚΗ:6 GH:10 σκεφτομαι να προσθεσω κερατοφιλο μηπως και τα νιτρικα που ειναι 10-15 φταινε για την αλγη! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καφε αλγη | χρηστος13 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 02-04-12 14:29 |
καφε αλγη | andst87 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 23-03-09 21:15 |
Καφε Αλγη | alexx | Φύκη -€“ ¶λγες | 5 | 18-12-08 10:47 |
καφε αλγη ????? | prodigy | Malawi | 3 | 25-09-06 18:22 |
Καφε αλγη | peritzan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 25-05-06 13:56 |