|
|
||||
|
||||
![]()
Τεστ νερου δεν εχεις εσυ?
Δεν εχεις τσεκαρει το νερο βαζεις στα ψαρια σου και τι νερο θελουν αυτα?
|
||||
|
||||
![]()
ΝΕΡΟ ΒΡΥΣΗΣ πολη της Φλώρινας
Tetra 5in1: pH 6.7, 3 dKH, GH < 3 , NO3 0, NO2 0 API pH strips: pH 7.0 SERA pH test : pH 7.0 TROPICAL GH = 3 T.D.S. reading at 20 sec. : T.D.S. 033 pH reading at 20 sec. : pH 7.04
|
||||
|
||||
![]()
Τι λες τωρα....:/
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θελει προσθετα μεταλλικα αλατα και σοδα. TDS μετρας σε ppm ή μSiemens? Αχ Γιαννη, νερακι που εχετε στη Φλωρινα ![]() (κι εγω δεν εχω παραπονο, εχω TDS 115-120 ppm, pH 7.0-7.2 αναλογα την εποχη, αλλα εσεις εκει δεν παιζεστε)
|
||||
|
||||
![]()
Μετράω με Τds meter...
μια χαρά είναι τα ενλερακια... τόσα χρόνια έχουν κάνει προσαρμογή σπέσιαλ ![]() http://www.youtube.com/watch?v=exlKk_JNMSI
|
|||
|
|||
![]()
τα τεστακια περιμενω να μου ερθουν τα εχω παραγγιλει!!!
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω κατι φιλους Φλωρινιωτες, παιρνω τηλεφωνο να στειλουν βαρελια με νερο τωρα!
![]() Εδω φτανουμε στο ph 7.5 με τυρφη!
|
||||
|
||||
![]()
Θοδωρη μολις ειδα οτι απαντησες σκεφτηκα οτι θα γραφεις για μετακομιση χαχα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω οτι ο Γιαννης ξερει καλα το νερο στην Φλώρινα και ξερει καλα τη ψαρια αντεχουν στο νερο αυτο.
Και τα παιδια απο την Φλωρινα ειναι τυχερα που εχουν τον Γιαννη και τους βοηθαει αρκετα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το θεμα ειναι αν αντεχουν τα ψαρια?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- φιλε Endlers θα μου δωσει ο γιαννης που εχει οποτε τα ψαρακια του εχουν προσαρμοστει στο νερο της φλωρινας
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ανδρεα : 30-12-12 στις 22:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=ανδρεα;722301]φιλε Endlers θα μου δωσει ο γιαννης που εχει οποτε τα ψαρακια του εχουν προσαρμοστει στο νερο της φλωρινας[/QUOTE]
Τι σημαινει προσαρμοστει? Σε στελνω να ζησεις στο φεγγαρι και προσαρμοζεσαι? ![]() Γιατι θελετε να κανετε τη ζωη σας (ή τη ζωη των ψαριων) δυσκολη, και δεν παιρνετε ψαρια που ζουν στο νερο σας? Μεχρι τωρα ολοι περναν ψαρια μαλακου νερου, τα βαζουν σε σκληρο και παιδευονται να το μαλακωσουν, και εσυ που εχεις μαλακο θα βαλεις μεσα ψαρια σκληρου νερου? Απιστευτο!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το κρυο το αντεχω, η μιση παλια μου μπαντα ειναι εκει, κανουμε και αμαζονιο ανετα...καλη περιπτωση!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαροσυνθεση | Stivv27 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 31-10-11 12:14 |
Ψαροσυνθεση.. | Grigoris13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 23-10-11 21:19 |
ψαροσυνθεση | irongud | Malawi | 29 | 30-07-11 02:24 |
ψαροσυνθεση | Λάζαρος | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-07-11 20:23 |
Ψαροσυνθεση! | christosvn | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 31-01-10 21:42 |