|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Ο αγιος βασιλης μου αφησε κατι στο υπογειο του πατρικου μου (βασικα καθοταν εκει αχρησιμοποιητο επι 5+ χρονια). Τι ειναι; Ταχυθερμοσιφωνας. Τελος λοιπον η αναμονη να ζεσταθουν 140 λιτρα νερο απτους 12C στους 25C. 2500W με ρυθμιση θερμοκρασιας θα φροντιζουν να το ζεσταινουν αμεσα. Σκεφτομαι να τον συνδεσω σε κλειστο κυκλωμα με μια eheim 1250 (στην εξοδο της ωστε να μην ρουφαει το καυτο νερο και ταλαιπωρειτε, αλλα να περνει το κρυο και να τον φυσαει μεσα στον θερμοσιφωνα και με ενα σωληνακι θα ξαναμπαινει μεσα στο βαρελι το οποιο θα το συνδεω με το σωληνα αλλαγης κατευθειαν. Εχει και ρυθμιση θερμοκρασιας αλλα κατωτατη ενδειξη ειναι οι 35C ελπιζω ο ροοστατης να λειτουργει και πιο κατω απο αυτο ωστε να τοχω σταθερα στους 25 και να μην μετραω καν προσεχωντας μην τους ξεπερασει για να το κλεισω. Ξετρελαθηκα οταν τον βρηκα πιστευω θα μου λυσει τα χερια. Η πραξη μενει να δουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα αν ειναι πιεσεος η ελευθερας ροης τι λεει ? και ποσα χρονια ηταν εκτος?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει χρησιμοποιηθει ποτε. Κλειστο σφραγισμενο ηταν. Το εργοστασιο ηταν του πατερα μου και εχουμε πολλα στο υπογειο, καποια κλιματιστικα και θερμοσιφωνες. Και αυτο αναμεσα τους. Ελευθερας ροης ειναι. Βρηκα και μια κεντρικη μοναδα κλιματιστικου απλου και ενος ινβερτερ, θα δω αν μπορω να χρησιμοποιησω καποια καπως με τον stc1000 για να ετοιμασω την ψυξη του ενυδρειου το καλοκαιρι.
|
|
||||
|
||||
![]()
αφου ειναι ελευθερας εισαι αστερι .για το κλιμα που λες προσεχε μη βαλεις χαλκοσωληνα στο ενυδρειο σου μονο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αστα να πανε, σκεφτομαι να τυλιξω με τη χαλκοσωληνα ενα πλαστικο δοχειο 1λιτρου πχ με 2 ρακορ οπου θα γινεται με μια αντλια κυκλοφορια μολις δωσει σημα ο stc και θα περνει μπρος μαζι με τον συμπιεστη. Θα δω εχω χρονο μεχρι τοτε.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχουμε τετοιο στο εξοχικό Σπυρο ..μαρεσει η ιδεα σου !!! keep going
YΓ δεν μου στέλνεις κανα μικρό κλιματιστικό για το σπιτι? |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα αν κανεις το βιοτοπικο που λεγαμε και τολμησεις να το κανεις κανονικη λεπτομερεστατη παρουσιαση εδω με πολλεεεες φωτος, θα σου στειλω ενα χαχαχαχαχαχα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο 60 λιτρα φυτεμενο | alexkoun18 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 17-10-12 21:36 |
βοηθεια!τι αλλο ειδος ταιριαζει με tiger barbs?εχω 10 σε ενυδρειο 125 λιτρα φυτεμενο | nikossar | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 27-06-12 10:27 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 30 ΛΙΤΡΑ | xristaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 20-02-12 03:43 |
Το πρωτο μου ενυδρειο φυτεμενο , με γκαπυ | tepe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 46 | 16-06-10 21:06 |