|
|
||||
|
||||
![]()
απλα δουλεψε η βιολογια προφανως ειχε χαθει μια ποσοτητα αλλα επανηλθε δριμυτερη και πεινασμενη .εκανες αλλαγη νερου?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλά ακόμη και μια μέρα μετά την αλλαγή (27) η αμμωνία ήταν 5!!! Πως γίνεται αυτό δεν ξέρω. Από τι στιγμή που αλλάζω σχεδόν όλο το νερό (έχω κάνει 3 αλλαγές 60%, 80% & 90%) που την βρίσκει τόση αμμωνία δεν μπορώ να καταλάβω. Το υπόστρωμα υποψιάζομαι μόνο. Μήπως επειδή δρα ως παθητικό έχει κρατήσει μέσα αμμωνία και την διοχετεύει σιγά σιγά όπως κάνει με τα λιπάσματα; Να δω τι άλλο θα δω μ' αυτό το ενυδρείο..... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σημερινές μετρήσεις (30/12):
NH3/NH4: 0 ![]() NO2: 0,5 ![]() NO3: 10 ![]() Η αμμωνία μηδένισε! Το τεστ καθαρά κατακίτρινο! Πως γίνεται όμως τα ΝΟ2 και ΝΟ3 να παρέμειναν τα ίδια ![]() ![]() Για να δούμε αύριο τι θα μετρήσω.... ![]() ΥΓ Τα αποτελέσματα από την δεύτερη φάση μετρήσεων με τις πέτρες τελείωσαν. Έχω τουλάχιστον μια παρηγοριά από εκεί.....
|
||||
|
||||
![]()
Η τελευταία μέτρηση σήμερα.... (της χρονιάς) :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NH3/NH4= 1 NO2= ![]() NO3= ![]() Θα δούμε πως θα πάει από του χρόνου... ![]() ![]() ![]() ![]() ΥΓ. Έριξα 2ml αμμωνία μετά την μέτρηση. ![]() ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αρωστημενε τεστακια κανε μια καλη αλλαγη και βαλε τα ψαρια ετοιμο ειναι .
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για να δω αύριο.... Χθες είχα νιτρικά 10 και αμμωνία 0. Έριξα 3ml αμμωνία και πήγε στο 5. Σήμερα ήταν στο 1. Έριξα 2ml σήμερα. Να δω αύριο τι θα μου δείξει. Λογικά πρέπει να μου έχει σηκώσει τα νιτρικά. Το θέμα είναι όμως να μην μετράω και νιτρώδη. Για να δούμε τι θα γίνει με την νέα χρονιά... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλη χρονια και να παει καλα το ενυδρειο σου...(εγραψα κατι πριν αλλα τελικα ηταν λαθος....νομιζα οτι δεν μετραγες νο3...)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πολλές απορίες!!!!!!!!! | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 29-10-12 18:45 |
Απορίες πολλές... | puntomad | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 30 | 15-10-11 19:57 |
Χελώνες Νερού (Red Ear Sliders): Πολλές απορίες ενός αρχάριου | exelix | ¶λλα ζώα | 6 | 20-12-09 17:16 |
Αγορά αντίστροφης όσμωσης ...πολλές απορίες | alexinio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 12-08-08 09:52 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |