|
|
|||
|
|||
![]()
Τι νεο να πω...αφου μου 'απαγορευτηκε' να γραφω εδω...
Μιας και ρωτησες ομως να σε ενημερωσω οτι...σκατα προχωραει η διαδικασια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αφου δεν εχει στρωσει ακομα κατι κανεις λαθος.δεν παιζει να φταιει κατι αλλο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Βάλε μπόλι να ξεμπερδέψεις...!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μου κανει μεγαλη εντυπωση... ![]() τι μετρησεις εχεις τωρα δηλαδη? |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε butterfly μου (Γιωργο) μπολι εβαλα 2 φορες και μαλιστα ειχα παρει κι απο σενα και δεν πιανει, τι να ξεμπερδευω...
Την διαδικασια την τηρησα απο την αρχη πιστα και ευλαβικα. Η κατασταση εχει ως εξης: οση αμμωνια ριχνω, μηδενιζεται αναλογα την ποσοτητα. Στις αρχες τα 10ml τα μηδενιζε στις 4 μερες, τωρα θελει περιπου 9 μερες (ισως γιατι εχει πεσει και πολυ η θερμοκρασια...; )Τα νιτρωδη ειναι μονιμα ψηλα, τα νιτρικα ομως εχουν κολλησει εκει κοντα στο 10. Δεν εχουν ανεβει στα υψη, οπως θα επρεπε, για να πω οτι ολοκληρωθηκε ο κυκλος. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε τοσο χρονο δε νομιζω να μην εχει στρωσει, θα ξαναπω αυτο που ειπα και πριν κανα μηνα: το τεστ νιτρικων ειναι ενταξει?
|
|||
|
|||
![]()
Oκ να τα παρατησω, να πεταξω ετσι τα 800 ευρω που εχω σκασει....
Το τεστ νιτρικων το 'χτυπησα' καλα, δεν νομιζω να δειχνει λαθος Εχω δοκιμασει και με καινουργιο τεστ νιτρικων της api, και αυτο τα ιδια δειχνει |
|
||||
|
||||
![]()
οκ, αφου τσεκκαρεις με δυο τεστ δε μπορει να φταινε και τα δυο.
Ποσο καιρο ειναι που ταιζεις αμμωνια? Μηπως το βιολογικο υλικο στο φιλτρο εχει πολυ βρωμα σα χωμα?
|
||||
|
||||
![]()
ποσο εχει πεσει δηλαδη?τι θερμοκρασια εχει τωρα το ενυδρειο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να κανονισεις να ερθει για καφε κανενας παλιος που μενει κοντα σου, να το δει απο κοντα το θεμα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ε τελικα μαλλον αυτο ειναι η καλυτερη λυση...
|
|||
|
|||
![]()
Οποιος θελει ας ερθει αλλα δεν ξερω τι θα μπορουσε να δει...
Η διαδικασια στρωσιματος υποτιθεται οτι χρειαζεται 4-6 βδομαδες. Εγω τωρα ειμαι ακριβως στις 6,5 βδομαδες. Αν συμπεριλαβουμε και το γεγονος οτι εδω και αρκετες μερες η θερμοκρασια ειναι εκει κοντα στους 17-18 βαθμους, ισως αργει λιγο να στρωσει λογω χαμηλης θερμοκρασιας, αυτο τουλαχιστον υποθετω εγω. Θα περιμενω καμια βδομαδα ακομα, κι αν δω οτι δεν αλλαζει κατι, θα προχωρησω σε μερικη αλλαγη νερου, να μηδενισω τα νιτρωδη, θα κανω ενα τεστ με λιγη αμμωνια να δω αν την μηδενιζει, κι αν και τα νιτρωδη ειναι 0 και τα νιτρικα>0, τοτε θα βαλω ψαρακι. Εχω κουραστει πια να περιμενω... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελους | B22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 03-03-11 17:40 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |
παιδια εστησα επιτελους | nhreas | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 10-07-03 13:54 |