|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχω δει πως είναι περίπου ![]() ![]() Σ' ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου. ![]() ![]() Κάτι τελευταίο. Μπορείς να μου πεις τις διαφορές σε αυτές τις τρείς; A, B & Γ ------------------------- Παράθεση:
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 27-12-12 στις 02:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δε γνωριζω αλλα ρωτα καλου κακου μηπως θελουν νερο απο οσμωση για να δουλεψουν γιατι η τιμη σε σχεση με αλλες ειναι υπερβολικα χαμηλη (υποπτα χαμηλη θα ελεγα)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σ' ευχαριστώ πολύ και πάλι πάντως φιλαράκι!!!! ![]() ------------------------- Παρεμπίπτοντος ξέρει κανείς που μπορώ να βρω καθαρή ξανθιά τύρφη. Όταν λέω καθαρή εννοώ χωρίς προσμίξεις γιατί όπου και να έχω δει είναι σε ποσοστά. Το μεγαλύτερο 90%. Σκέτη ξανθή υπάρχει κάπου; ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 27-12-12 στις 02:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- AKΥΡΟ, για ξανθια και καστανη ριτινη νομιζα πως ρωτουσες...
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 27-12-12 στις 02:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
M'αρεσει που το ψαχνεις, αλλα και που ξερω που θα καταληξεις
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παρένθεση, έχω ένα 120 λιτρο με gourami και θέλω να ρίξω τις σκληρότητες και PH. Στο εξωτερικό φίλτρο βάζω τύρφη για να πέσει το PH και το GH. Εχω πάρει επίσης ενυδρειακό ζεόλιθο αλλά άκουσα ότι σπάει τον κύκλο του αζώτου και φοβάμαι να τον βάλω στο εξωτερικό φίλτρο. Οι απόψεις σας θα μου είναι πολύτιμες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βαζεις ζεολιθο χωρις να υπαρχει σοβαρο προβλημα, και χωρις να εχεις μελετησεις εξονυχιστικα τη χρηση του.
Tags |
αποσκλήρυνση νερού, κατιονική ρητίνη, μαλάκωμα νερού, τύρφη, ζεόλιθος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βαρέλι προετοιμασίας | ioannis_79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 10-11-12 13:35 |
βαρέλια προετοιμασίας | maria1983 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 06-10-11 17:44 |
Μεγάλο δοχείο προετοιμασίας νερού? | ChristosΒ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 31-08-07 12:24 |