|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα Μαρία συμφωνώ σε όλα όσα σου είπαν τα παιδιά αν ενδιαφέρεσαι να πας σε λεντ και πιάνουν τα χέρια σου λίγο θα κάνουμε κάτι που θα σκοτώνει με λίγα λεφτά
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
χρόνια πολλά σε όλους!
kostas78 ευχαριστώ πολύ. Θα ψάξω αυτά που μου έγραψες για να καταλήξω! Πιάνουν τα χέρια μου kostas82, τι προτείνεις για τα led? |
|
||||
|
||||
![]()
πες μου σε παρακαλώ:α) τι διαστάσεις έχει το ενυδρείο ,β) τι ζωντανά θα ήθελες να βάλεις ...πχ μόνο ψάρια ή λίγα μαλακά κοράλλια ή lps ή sps ή λίγο από όλα τα τελευταία θέλουν το περισσότερο φως ..
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
καλή χρονιά!
Λοιπόν kostas82, α) το ενυδρείο μου είναι 75*35*40εκ. (Μήκος*Πλάτος*Ύψος) β) θέλω να βάλω λίγο από όλα. Μ' αρέσουν τα μεικτά ενυδρεία. Περιμένω την πρόταση σου!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μικτά ενυδρεία φαντάζομαι εννοείς απο την άποψη των κοραλιών. Αν και δεν είναι πάντα καλό να αναμιγνύουμε lps με sps μπορείς να το κάνεις αν κρατήσεις τις καταλληλες αποστάσεις μεταξύ τους.
Απο ψάρια, ένα ζεύγος κλοουνάκια, κάποιος γοβιός και άλλο ένα ψαράκι(πχ decora) μαζί με τα κοράλια, καμια γαρίδα και κάμποσα σαλιγκάρια και είσαι κομπλέ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεγάλο θαλασσινό Ενυδρείο απο Νέο | PCHRYSOVERGIS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 05-11-08 15:48 |
Λάρισα.... και θαλασσινό ενυδρείο | jinkostas | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 12-06-08 09:34 |
Θαλασσινό σφουγγάρι σε θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Φίλτρανση | 3 | 17-10-04 12:26 |
Mini Θαλασσινό Ενυδρείο | Filippos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 22 | 19-05-04 14:03 |
Θαλασσινό(!) φυτεμένο ενυδρείο | annivas2000 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 10-12-03 02:54 |