|
|
||||
|
||||
![]()
περιόρισε και την σπιρουλινα. δεν δίνεις κάθε μέρα .
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχω κανει κατι ακομα αφου βλεπω οτι εχει υποχωρησει λιγο το πρηξιμο.Θα το αφησω για λιγο ακομα μεσα και θα το παρακολουθω απο κοντα.
Ευχαριστω και Καλες Γιορτες σε ολους. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν το εχω κανει τιποτα το ψαρακι μιας και ειδα ολες αυτες τις μερες οτι εχει υποχωρησει το οιδημα .Η συμπεριφορα του ειναι και ηταν φυσιολογικοτατη.Τρωει , κολυμπαει , κυνηγαει και χθες ερωτοτροπουσε με μια κυρια. Τι μπορει να ηταν τελικα?Καυγας?
|
|
||||
|
||||
![]()
Του έφυγε τελείως? Απο καβγά δεν νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το οιδημα εχει φυγει , τα λεπια επανηλθαν στη θεση τους και εχει μεινει μονο μια διαφορα στο χρωμα το οποιο και θα το προσεχω.
|
|
||||
|
||||
![]()
αν περιορισες το φαγητο τοτε πιθανον να εφταιγε η σπιρουλινα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Με τη διατροφη δεν εχω αλλαξει κατι αποτομα.Εδω και εναμιση μηνα περιπου εχω προσθεσει και την New Life Spectrum τρεις φορες την εβδομαδα το απογευμα.Καθε πρωι ταιζω super spirulina 36 % και μεσημερι απλη spirulina.Τα υπολοιπα απογευματα δινω Cichlid Vegi Flakes Ocean Nutrition.Τωρα αν εχετε καποια αλλη προταση στη διατροφη τους πεστε την.
Ευχαριστω Καλη Χρονια σε Ολους! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φουσκομενη κοιλια | GIORG | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 06-12-11 23:06 |
Tropheus Duboisi,Tropheus Bulu Point fotos | domresvanis | Tanganyika | 26 | 04-02-11 09:54 |
cory διογκωμενη κοιλια | andst87 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 24 | 05-06-09 16:47 |
πρησμενη κοιλια | viviane | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 06-04-08 09:03 |