|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα.
Και εγώ νομίζω οτι θα ταλαιπωρηθείς και εσύ και τα ψαράκια σου.Πιστεύω οτι το καλύτερο θα ήταν να τα δώσεις να στα φιλοξενήσουν κάπου μέχρι να βρεις τον δρόμο στα αλάτια. Αν πάλι η παντόφλα είναι τσόκαρο ή/και θες σώνει και καλά να το τολμήσεις σου προτείνω να προμηθειτείς το START UP NANO της PRODIBIO (ή και οποιο άλλο σκεύασμα κάνει τα ίδια πράγματα, προτείνω αυτό γιατί το έχω δοκιμάσει). Δεσμεύει αμμωνία , προσθέτει βακτήρια και μπορείς να διατηρήσεις χαμηλή ιχθυοφόρτηση (αν και εσύ το έχεις φοτρώσει αρκετά με τα 2 clown) μέχρι να ισορροπήσει το σύστημα. Καλή συνέχεια Φιλικά και με εκτίμιση Στέφανος
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενα μικρο tip που μπορει να βοηθησει!!! | B22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 23-03-11 18:26 |
καποιος να με βοηθησει | sugarias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-02-11 15:59 |
Bατραχος-ξερει κανεις να με βοηθησει? | kounelaki | ¶λλα ζώα | 2 | 09-10-09 15:30 |
ας με βοηθησει καποιος! | gangster95 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 76 | 14-09-09 15:21 |