|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
120 lt guppie platy
Πληροφορίες
Διαστάσεις:100*30*40 Όγκος:120 λιτρα Κατηγορία:Κοινωνικο φυτεμενο Φυτά: anoubia barteri Cabomba caroliniana Ludwigia repens 'Rubin' Ψάρια / ¶λλα είδη:gappie platy( χιλιαδες μωρα) Διακοσμητικά υλικά: φαρος,κοραλι (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) αμμος ασπρη, πετρες Φόντο: αφίσα Φωτισμός:54watt (mple) Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Φιλτράρισμα:Tetratec EX 700 Θερμοστάτης:200watt Λίπανση:οχι Παροχή CO2: Παράμετροι: pH:7,3 Γενική σκληρότητα (GH):14 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):8 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10-15 Αλλαγές νερού: 30% 1 φορα την εβδομαδα Θερμοκρασία:27 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: σε λιγο
|
||||
|
||||
καμια φωτο να το χαρουμε και εμείς
|
|
|||
|
|||
Ναι! Ανεβασε κ καμια φωτο να πορωθουμε κ εμεις!
|
|
||||
|
||||
δεν νομιζω οτι θα σας αρεσει τοσοοο .. ειναι ακομα η αρχη
πειτε καμια συμβουλη σε λιγο φωτο ------------------------- http://tinypic.com/r/nx045d/6 http://tinypic.com/r/106c6es/6 http://tinypic.com/r/16a5w87/6 Aκου συμβουλες!!
Μολών λαβέ . HELLENIC COAST GUARD Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yoloris : 30-09-12 στις 10:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Πολυ ωραιο ειναι! Αυτος ο φαρος στην μεση μ'αρεσει πολυ! Απλαα... χρειαζοταν λιγο περισσοτερη αμμο...και καμια πετρουλα θα διξει ωραια!
|
|
||||
|
||||
μπορώ να προσθέσω αμμο τωρα? θέλω να φυτέψω και αλλα αναμεσα στον φαρο για να δείξει λιγο
πετρες δεν ξερω αν θα βαλω αλλες ακομα
|
|||
|
|||
Κοιταα... παρε ενα "τσουβαλακι" αμμο ακομα και σιγα σιγα θα την πρπσθετεις στον πατο με ενα μπουκαλι νερου (μεγαλο)!
|
|
||||
|
||||
δεν θα παθουν τπτ τα ψαρακια ε? φοβάμαι μην σηκώσω αμμωνία
σκευτομαι αντι για αμμο να παρω ενα τσουβαλακι ψηλό χαλίκη τι λες?
|
|||
|
|||
Παρε χαλαζιακη λεπτη αμμο! Μην φοβασε τιποτα δν θα παθουν τα ψαρακια ν βαλεις την αμμο οπως σου ειπα....σιγα σιγα.... να προσεχεις μην τα αναστατωσεις πολύ!
|
|
||||
|
||||
Αν δεις παρουσιάσεις άλλων ενυδρείων θα αναθεωρήσεις για τη χρησιμότητα και την ομορφιά του φάρου μέσα σε ένα ενυδρείο! Πέτρες, ξύλα, φυτά και γίνεται κουκλί.
|
||||
|
||||
οκ θα παρω αμμο.. σκεφτομουν φιλε μου για μια ριζα
|
|||
|
|||
Ωραιο ειναι το ενυδρειο.Θελει δουλεια ακομα ομως.Ο φαρος ΟΛΑ τα λεφτα.Μου ασεσει απιστευτα.Φτιαξε ολο το σκηνικο με κυριαρχο θεμα τον φαρο.Γνωμη μου,αν θελεις την ακους,φερτον ποιο μπροστα τον φαρο,αν μπορεις βαλε μια πετρα απο κατω να σηκωθει λιγο ακομα,και βαλε πετρες απο πισω σαν βραχια να τρεχουν προς τα πισω.Θα ξεγελαει το ματι και θα δειχνει ποιο βαθυ το ενυδρειο.
Αν καταφερεις να τον κανεις να αναβει,στον αγοραζω οσο οσο Προσεχε πως θα βαλεις την αμμο μεσα.Με το μπουκαλι οπως σου εγραψαν και ποιο πανω ------------------------- Παράθεση:
Στο επομενο στησιμο του ενυδρειου μου,εχω ετοιμο ενα ξυλινο καραβι.Ειναι ποιο μακρυ απο το ενυδρειο μου.Θα το κοψω πρυμα και θα το βαλω μεσα.Θα βαλω και ενα με δυο φυτα και τιποτα αλλο με ασπρη αμμο κατω.Ενα κοπαδακι να τρεχει πανω απο το καραβι,και ενα ζευγαρι κριπς,να ζει μεσα του.Πιστευω να μπορεις να το φανταστεις. Δεν θα εχει σχεση με βιοτοπους,αλλα ολο το θεμα με εξιταρει και μονο που το σκεφτομαι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Φιλιππας : 30-09-12 στις 11:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
χαχαχ ευχαριστω φιλε μου .. η ιδέα σου ειναι πολυ καλη και μαρεσει αυτο θα κανω με τον φαρο πετρες σκευτομαι να βαλω πολλες αλλα σε μικρο μεγεδος για να σηκώσω τον φαρο πιο ψηλά .. η πετρες θα τις μαζεψω απο καμια παραλια
|
|||
|
|||
Οι πετρες θελουν καλο πλυσιμο.Και να τις ελενξεις, να μην ειναι ασβεστολιθικες.
|
|
||||
|
||||
ναι θα το προσέξω αυτο που μου λες .. αλλα εχω μια απορία
αν βαζω πολλες πετρες μεσα δεν ανεβαίνει η σκληροτιτα του νερου ?η κανω λαθος?
|
|||
|
|||
Οι πετρες δεν θελουν ΑΠΛΑ καλο πλυσιμο! Θελουν μουλιασμα (αν εχουν τρυπες- ακομα κι αν οχι), επειτα ΚΑΛΟ τρυψιμο με κατι και ξανα ξεπλιμα και μετα βαλτες στο φουρνο ή στον ηλιο! Μια γενικηηη....αποστυρωση δηλαδη!
------------------------- Παράθεση:
Ανεβαινει η σκληρωτητα ναι! Τα γκαπυ ομως χρειαζονται ετσι κι αλλιως σχετικα υψηλο pH !Αλκαλικο δηλαδη...αρα δεν θα εχουν πρόβλημα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Malawi Lover : 30-09-12 στις 11:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
να σαι καλα φιλε μου για τις πληροφοριες
ετσι θα το κανω καυτο νερο για κανα μισαωρο μεσα και μετα ξεπλημα και ηλιο
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- η δικια μου γνωμη ειναι: α) βγαζεις φαρους κοχυλια κτλ β) βγαζεις την αφισσα γ) βαζεις ξυλα και καμια πετρα καλη δ) στην θεση της αφισσας βαζεις ενα χαρτονι ωστε να φανουν τα ψυτα ε) προσθετεις αμμο στ) βαζεις λιγα φυτα ακομα νομιζω οτι θα αλλαξει αμεσως εμφανιση
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drak7family : 30-09-12 στις 22:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
fwto merikous mines meta...kalo?
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
platy | xristosss | Ζωοτόκα | 2 | 12-06-11 15:46 |
guppie δεν κουναει ουρα... | ΗΛΙΑΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 04-01-11 19:01 |
guppie στην επιφανεια?? | ΗΛΙΑΣ | Ζωοτόκα | 27 | 13-11-10 10:56 |
Platy...τι??? | filipp | Ζωοτόκα | 4 | 17-01-07 22:59 |