|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι πετρες θελουν καλο πλυσιμο.Και να τις ελενξεις, να μην ειναι ασβεστολιθικες.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι θα το προσέξω αυτο που μου λες .. αλλα εχω μια απορία
αν βαζω πολλες πετρες μεσα δεν ανεβαίνει η σκληροτιτα του νερου ?η κανω λαθος?
|
|||
|
|||
![]()
Οι πετρες δεν θελουν ΑΠΛΑ καλο πλυσιμο! Θελουν μουλιασμα (αν εχουν τρυπες- ακομα κι αν οχι), επειτα ΚΑΛΟ τρυψιμο με κατι και ξανα ξεπλιμα και μετα βαλτες στο φουρνο ή στον ηλιο! Μια γενικηηη....αποστυρωση δηλαδη!
------------------------- Παράθεση:
Ανεβαινει η σκληρωτητα ναι! Τα γκαπυ ομως χρειαζονται ετσι κι αλλιως σχετικα υψηλο pH !Αλκαλικο δηλαδη...αρα δεν θα εχουν πρόβλημα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Malawi Lover : 30-09-12 στις 11:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
να σαι καλα φιλε μου για τις πληροφοριες
ετσι θα το κανω καυτο νερο για κανα μισαωρο μεσα και μετα ξεπλημα και ηλιο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- η δικια μου γνωμη ειναι: α) βγαζεις φαρους κοχυλια κτλ β) βγαζεις την αφισσα γ) βαζεις ξυλα και καμια πετρα καλη δ) στην θεση της αφισσας βαζεις ενα χαρτονι ωστε να φανουν τα ψυτα ε) προσθετεις αμμο στ) βαζεις λιγα φυτα ακομα νομιζω οτι θα αλλαξει αμεσως εμφανιση
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drak7family : 30-09-12 στις 22:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
platy | xristosss | Ζωοτόκα | 2 | 12-06-11 15:46 |
guppie δεν κουναει ουρα... | ΗΛΙΑΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 04-01-11 19:01 |
guppie στην επιφανεια?? | ΗΛΙΑΣ | Ζωοτόκα | 27 | 13-11-10 10:56 |
Platy...τι??? | filipp | Ζωοτόκα | 4 | 17-01-07 22:59 |