|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχεις αυτο το φιλτρο ![]() Αν κρατησεις τα χρυσοψαρα,,προφανως θα πρεπει να αλλαξεις και φιλτρο... |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι θα πρεπει να τα αλλαξω?Λεει μεχρι 300 λιτρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι λεει, αλλα τα χρυσοψαρα ειναι απο τα πιο "βρωμιαρικα" ψαρια κι εσυ
Εχει ηδη 7 εκει μεσα + τα αλλα.. χρειαζεσαι λοιπον μεγαλυτερη βιολογια στο φιλτρο σου (περισσοτερο χωρο για βιολογικα υλικα).. Τα εσωτερικα φιλτρα συνηθως δεν αρκουν για μεγαλα ενυδρεια.. Τα καταλληλοτερα ειναι τα εξωτερικα.. |
|
|||
|
|||
![]()
Thank!
Παιδια τελικα αποφασησα να δοσω τα ψαρια μου και να βαλω μονο guppies.Μπορειτε να μου πειτε τι φυτα να βαλω που να ειναι ανθεκτηκα γιατι ειμαι αρχαριος ακομα.Αν βαλω guppies δεν νομιζω να εχω θεμα με το φιλτρο ε? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι..προφανως δεν θα εχεις...
Ευκολα φυτα για αρχη (τουλαχιστον) υπαρχουν αρκετα.. Δες λιγο κι εδω..http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=67476 Η τιμη ειναι πολυ καλη! |
|
||||
|
||||
![]()
Γαβριλο, τα φιλτρα μη τα επιλεγεις απο τα λιτρα που γραφουν και την δυναμη της αντλιας τους.
Το φιλτρο λεει "εως 300 λιτρα". Και εννοει με ενα μονομαχο μεσα στα 300 λιτρα ![]() Το πρωτο που κοιτας ειναι η χωρητικοτητα και ποιοτητα των υλικων, αν μπορουν να "σηκωσουν" την ιχθοφορτωση του ενυρειου σου. Θελεις 20 τετοια φιλτρα για το ενυδρειο σου ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() Εχω πολλα να μαθω ακομα τελικα! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια σε εναν αρχαριο. | antonis 1979 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-07-12 19:11 |
Μονομαχος για αρχαριο!Λιγη βοηθεια | lary7 | Bettas | 9 | 19-12-11 11:54 |
Βοηθεια σε Αρχαριο.... | isaias1983 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 10-12-10 11:42 |
Το πρωτο μου ενυδρειο (βοηθεια σε αρχαριο) | georot1981 | Malawi | 63 | 23-10-09 14:17 |
καλησπερα απο τον αρχαριο... | κωστακης | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 28-02-08 20:28 |