|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγραψες και μαλιστα. Αρα στεκεται μονο του . Και οπως και ναχει, bottom line 12 ωρες ειναι λογικοτατη φωτοπεριοδος και υπαρχει σαυτον τον πλανητη, το τι φως θα εχει αυτες τος 12 ωρες ειναι στο χερι του καθενος να το πετυχει.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια σιγα..να βγαλω και εγω ακρι....τωρα που εχω μεσα anubia και πιστια και java fern....το εχω το φως για 10 ωρες....να το παω 12?
------------------------- μπα...τα νευρα μπυ....διαβαζω διαβαζω..αλλα ακρη δεν βγαζω....νομιζω οτι δεν θα βαλω τιποτα μεσα...ενα χαλικι και κανενα ξυλο και καλα ειμαι...με την πιστια πανω..τα μωρα γουσταρουν... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 16-12-12 στις 00:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι οπως εχεις την ανουμπια βαλε και ευκολα φυτε και εισαι οκ δεν καταλαβαινω που κολας. Μην τρομαζεις με ωρες κλπ. Αστο 10 μια χαρα ειναι, σταθερο να ειναι. Επιλογες σε φυτα ειναι απειρες, τι θα σου κατσει ειναι.
------------------------- Ετσι οπως εχεις την ανουμπια βαλε και ευκολα φυτε και εισαι οκ δεν καταλαβαινω που κολας. Μην τρομαζεις με ωρες κλπ. Αστο 10 μια χαρα ειναι, σταθερο να ειναι. Επιλογες σε φυτα ειναι απειρες, τι θα σου κατσει ειναι. Hgrophilia polysperma diformis valisneria cryptocoryne κλπ ειναι φυτα που δεν θελουν τιποτα εξτρα, απλα με ενα diy co2 σε χαμηλη παραγωγη κιολας 1φυς/3-4 δευτερολεπτα θαχεις και ταχυτερη αναπτυξη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 16-12-12 στις 03:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
εγω δεν ξερω τι μου γινεται...θελεις να κανω και diy co2?δεν παιζει.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει πολυυυυυ υλικο το φορουμ για να μαθεις τι σου γινεται. Στο χερι σου ειναι να ασχοληθεις για να καταφερεις κατι. Αφου τα καταφερε μελος που ειναι 15 χρονων, πιστευω και ελπιζω οτι και εσυ μπορεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
κοιτα να σου πω.....μπορω...αλλα δεν ειμαι 15...ο χρονος ειναι χρημα.....και εχω και πολλα αλλα ζωα...εχω τρελα....αλλα μου αρεσουν οι αυτοματισμοι.....ετσι οπως μου το λες μπορω να παρω και μια μπουκαλα με co2 και κατηε τοσο να το ανοιγω για λιγο...η οχι?
|
|
||||
|
||||
![]()
αν θες αυτοματισμο πας σε PHcontroller ειναι ενα μηχανιμα που του βαζεις αναλογα με την σκληροτητα του νερου σου τι PH θελεις πχ 7,5 και του λες στα 7,4θα ανοιγεις και στα 7,6 θα κλεινεις (οσο παραπανω Co2 ριχνεις το ΡΗ) και απο εκει και περα ολα ειναι αυτοματα γεμιζεις την μπουκαλα μια φορα το 2-3μηνο
αλλα φιλος το ενυδρειο θελει πολυυυυυυυυυ χρονο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για φυτα | maria1983 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 14-01-10 19:29 |
ερωτηση για φυτα | thu vu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 25-06-08 14:29 |
Ερωτηση για φυτα | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 27-02-08 14:55 |
ερωτηση για φυτα και ψαρια | kwnstantina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 49 | 16-02-08 10:35 |
Ερωτηση για τα φυτα και το CO2 | andrew_dh | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 08-05-07 18:31 |