|
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Φασαρία να τρυπήσεις έτοιμο ενυδρείο για υπερχείλιση. Το έπιπλο μαμά επίσης δε χωράει πολλές αλχημίες εκτός αν θες να κάνεις βάση και να ντύσεις.
Κράτα ενεργά το EF1500 και το RIO180 Με 2 φίλτρα 405/306 και το 305 τα υποστρηρίζεις μια χαρά πάρε και κανά θερμοστάτη ακόμα και είσαι κομπλέ. Το μικρό της cuba ... άστο στην άκρη για καμμιά καραντίνα, μεγάλωμα γόνου κλπ. Ήσουν καλό παιδί όλη την χρονιά. ![]() Καλογέμιστο και περιμένω τηλέφωνο για τη μετακόμιση. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τρύπες στο πλαστικό που ακουμπάει το καπάκι ...
Λες για αυτές που έχει για τα μπαστούνια ή κάτι άλλο; Φώτο; Νέος είσαι - χωρίς στεφάνι και παιδιά ... χώρος πάντα υπάρχει ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι για αυτές μιλάω.. είναι μεγάλες περίπου 4-5cm διάμετρο
|
|
||||
|
||||
![]()
χααχαχαχα!!! με γεια!! καλογεμιστο! εχεις δουλεια μπροστα σου...μην βιαζεσαι...ολα τα καλα αργουν να γινουν..
μπραβο στον Στελιο για μια τετοια κινηση!! τα υπολοιπο απο κοντα george!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλογεμιστο Γιωργο...
![]() Εμενα ο Αι Βασιλης μου εκανε δωρο σκουληκια. Δεν ημουν πολυ καλο παιδι.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μου φαινονται πολλά τα 300¤, μπορείς να μου τα δικαιολογήσεις λίγο, γιατί εγώ τα υπολογίζω περίπου στα 150¤
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κανε συγκριση καταναλωσης ρευματος φιλτρων και αντλιας σαμπ (το 2080 που γνωριζω, "καιει" 25W, χονδρικα 25 ευρω ανα ετος)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλυτερα να σου πουν αυτοι που εχουν σαμπ, ειναι πιο σχετικοι και ως προς τη ροη και ως προς το μανομετρικο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή και στήσιμο 2μετρου Orinoco river tank... | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 461 | 12-09-16 09:51 |
450lt by giorgos | Misirlis Aquarium | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 21-03-14 19:56 |
Orinoco river | Butterfly | Αμαζόνιος και περίχωρα | 13 | 10-10-12 09:14 |
Kostas G.(River tank βιότοπος Rio Orinoco) | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 11-02-07 14:51 |